Unieke & complete brand stories

Home / Unieke & complete brand stories

Mix & match

Koop jij wel eens een volledige productlijn of een gehele make-up collectie? Wanneer een merk een lijn creëert dan wordt daar urenlang over nagedacht door een compleet team van specialisten. Tegenwoordig kun je je het bijna niet meer voorstellen maar er waren tijden dat merken hun collecties ruim twee jaar van te voren bedachten.

Wanneer merken dat nu zouden doen dan zouden ze voorbij worden gelopen door alle ‘online brands’ die razendsnel de meest innovatieve en populaire producten lanceren. Dit hoeft niet per se een voordeel te zijn want in de jaren dat hier nog veel tijd overheen ging werd er wellicht wel beter en langer nagedacht over wat er op de markt werd uitgebracht en of het ook daadwerkelijk een toevoeging had voor het merk. Nu lijkt het soms alsof merken maar wat uitbrengen om de rest bij te kunnen houden, ongeacht of een product goed genoeg is en wel bij iedereen past (denk aan bijvoorbeeld kleurenranges of formules die niet blijken te werken). Dit is echter een hele andere discussie waar we later graag nog eens op terug komen.

Een hele productlijn kopen kan best een goed idee zijn. Wanneer je een dagcrème van een bepaald merk ontzettend fijn vindt kan het best zo zijn dat de nachtverzorging ook top matcht met jouw huid. Toch kan het ook best voordelig zijn om je producten met elkaar te combineren.

Brand stories

Een hele unieke en leuke plek op KAYLIES is het membership gedeelte. In het membership gedeelte – waar jij écht onderdeel wordt van KAYLIES – kun je een merk echt goed leren kennen. KAYLIES heeft een uitgebreide merk bibliotheek – waar elke week nieuwe merken aan worden toegevoegd – zodat jij kennis kunt maken met de merken die het beste bij jouw voorwaarden passen. Op deze pagina’s vind je naast alle ins en outs van het merk ook een compleet overzicht van o.a. de uitgebrachte collecties, de filosofie van het merk en een recent product overzicht. Maar dat is nog niet alles!

Op KAYLIES kun jij als member punten sparen door het doorlopen van Brand stories. Bij elk merk – in de merken bibliotheek – vind je een overzicht van de games die je kunt uitvoeren om punten te sparen voor jouw persoonlijke profiel. Twee vliegen in één klap want je spaart punten waarmee je kans maakt op geweldige beauty boxen én je leert tegelijkertijd een merk of productlijn beter kennen. Meer informatie over dit onderdeel vind je in de handleiding van KAYLIES.

Persoonlijke voorkeuren

Soms heeft jouw huid speciale zorg nodig. Of je hebt speciale wensen of voorkeuren waarmee je graag rekening wil houden tijdens de selectie van nieuwe producten. KAYLIES helpt je graag. Ben je bijvoorbeeld vegan? Dan kan het soms nog best lastig zijn om de juiste cosmetica te vinden die aan jouw voorwaarden voldoen. In veel cosmetica zitten dierlijke producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bijenwas, melkzuur, collageen (indien gewonnen uit vissen) of de rode kleurstof karmijn. Op KAYLIES gaan we je helpen om de juiste match te vinden met de producten die wel aan jouw voorwaarden voldoen. De producten die volledig vegan zijn. Meer info over deze speciale voorkeur of andere voorkeuren vind je in de product database.