Unieke & complete brand stories

Home / Unieke & complete brand stories

Brand stories

KAYLIES heeft een uitgebreide merk bibliotheek – waar elke week nieuwe merken aan worden toegevoegd – zodat jij kennis kunt maken met de merken die het beste bij jouw voorwaarden passen. Op deze pagina’s vind je naast alle ins en outs van het merk ook een compleet overzicht van o.a. de uitgebrachte collecties, de filosofie van het merk en een recent product overzicht. Maar dat is nog niet alles!

Op KAYLIES kun jij brand stories doorlopen. Bij elk merk – in de merken bibliotheek – vind je een overzicht van de games die je kunt uitvoeren om een merk beter te leren kennen op een interactieve manier. Meer informatie over dit onderdeel vind je in de handleiding van KAYLIES.

Persoonlijke voorkeuren

Soms heeft jouw huid speciale zorg nodig. Of je hebt speciale wensen of voorkeuren waarmee je graag rekening wil houden tijdens de selectie van nieuwe producten. KAYLIES helpt je graag. Ben je bijvoorbeeld vegan? Dan kan het soms nog best lastig zijn om de juiste cosmetica te vinden die aan jouw voorwaarden voldoen. In veel cosmetica zitten dierlijke producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bijenwas, melkzuur, collageen (indien gewonnen uit vissen) of de rode kleurstof karmijn. Op KAYLIES gaan we je helpen om de juiste match te vinden met de producten die wel aan jouw voorwaarden voldoen. De producten die volledig vegan zijn. Meer info over deze speciale voorkeur of andere voorkeuren vind je in de product database.