Uitgebreide product database

Home / Uitgebreide product database

Laat jij jouw stem horen?

Beauty zorgt er o.a. voor dat vrouwen een connectie met elkaar hebben. Iedereen heeft te maken met beauty. En iedereen heeft er ook wat over te zeggen. Het schijnt dat meer dan de helft van de vrouwen een product koopt puur op aanraden van iemand uit haar directe omgeving. Vrouwen kunnen hun eigen ervaringen delen met andere vrouwen waar en wanneer ze dat willen. Of dit nou is tijdens een sleepover, een brainstormsessie of via social media. Het kan altijd en overal. En natuurlijk ook op KAYLIES. Vrouwen krijgen een eigen stem in de beauty industrie. Laat jij jouw stem vaak horen?

Reviews delen

Er is zoveel informatie online te vinden tegenwoordig. Voordat je een product aanschaft kun je eerst honderden reviews doornemen van vrouwen die je al zijn voorgegaan. Er is zoveel input beschikbaar dat je zelf kunt kiezen wat je gelooft.

Vrouwen willen elkaar graag helpen op het gebied van beauty. Ook al zijn we allemaal zoekende. Er is geen eindstation. Met de tijd veranderen je wensen en ook je voorkeuren. Laat je dus vooral inspireren door andere vrouwen en deel zelf ook je ervaringen. Jouw ervaringen met een beauty product kunnen een ander helpen om te kiezen. Er is namelijk zoveel moois. Zoveel keuze. Laten we elkaar helpen door reviews te schrijven en te delen wat goed en minder goed bij ons past.

Product database

In de product database vind je alle info over de producten die jij wil ontdekken of die je beter wil leren kennen. Elke dag worden er nieuwe producten aan de database toegevoegd. Je kunt zelf ook meehelpen om de de database nog meer waarde te geven. Op elke productpagina vind je naast alle info over het product ook een uitgebreide survey waar je zelf jouw ervaringen kunt delen. De surveys worden anoniem verwerkt tot uitgebreide beoordelingen waarmee we andere lezers kunnen laten zien hoe goed een product scoort. Ontdek het zelf en ga nu naar de product database om op zoek te gaan naar jouw nieuwe holy grails.