NARS x ERDEM Strange Flowers

Nostalgische romantiek

Voor de zomer van 2018 heeft NARS wederom de krachten gebundeld met een vertrouwde partner: modeontwerper Erdem Moralioglu. De limited-edition collectie Erdem for NARS Strange Flowers vertaalt de nostalgische romantiek en de betoverende wereld van deze ontwerper naar beautyproducten. De kleuren van de collectie zijn brutaal, en toch tijdloos. Het is een op maat gemaakt kleurenpalet dat zowel ingetogen als meer gedurfde tinten bevat voor ogen, lippen en wangen. En dan direct nóg een nieuwtje: NARS presenteert haar eerste lippoederpalet en blotting paper. Deze prachtige 13-delige capsulecollectie wordt geleverd in een elegante, zachte verpakking voorzien van een van de drie originele bloemenprints die Erdem speciaal voor deze samenwerking heeft ontworpen.

Kenmerkende betoverende en romantische stijl

In de speciaal voor deze gelegenheid ontworpen make-upcollectie komen de iconische visie en beautyfilosofie van NARS samen met de voor Erdem kenmerkende betoverende en romantische stijl. De collectie bestaat uit een onverwacht palet van gewaagde en ingetogen tinten in een gebloemde soft-touch verpakking versierd met een van de drie originele, speciaal door Erdem gecreëerde prints.

Makeu-up collectie

NARS en Erdem werkten sinds 2013 al een aantal keren samen; achter de schermen van de London Fashion Week, op de rode loper bij het Met Gala, en voor de samenstelling van ERDEM X, het 10e jaarboek van de ontwerper. Dit is de eerste keer dat de twee merken samenwerken aan een makeupcollectie.

“Ik vond het heel interessant om samen met NARS eens goed naar mijn werk te kijken, en om te zien hoe ver we verschillende elementen via kleur en product konden ontwikkelen”, vertelt Erdem. “Het was fascinerend om nieuwe pigmenten en paletten te ontwikkelen en die te vertalen naar cosmetica.” – Modeontwerper Erdem Moralioglu

Leave a Reply

Your email address will not be published.