STARSKIN Lover

Hello Awin

Wie houdt er nou niet van een lekkere frisse sheet mask na een drukke dag? Als echte girlboss mag je jezelf ook best wel verwennen na een dag keihard werken. Jezelf opladen is een must om de volgende dag weer te kunnen shinen. En wat is er dan beter dan een avondje series kijken met een goed glas wijn en een lekkere uitgebreide huidverzorgingsroutine?! STARSKIN is your best friend!

Het STARSKIN assortiment bestaat o.a. uit een geweldige lijn van verschillende sheet masks die elk een eigen doel hebben. In deze STARSKIN story op Kaylies ga je op een interactieve manier kennismaken met deze geweldige sheet masks. KAYLIES heeft een drie leuke levels voor je in petto waar je de sheet masks zelf gaat ervaren en tegelijkertijd ook nog eens kans maakt op een geweldige gift box. 

In het eerste level van deze story ga je naar de winkel om de STARSKIN maskers te shoppen zodat je ze zelf kunt proberen.  

Leer STARSKIN beter kennen

Hieronder vind je eerst wat achtergrondinformatie over dit product. Een merk heeft altijd een uitgebreide filosofie rondom een product. Deze informatie zorgt ervoor dat je een product beter kunt leren kennen.

Schrijf je in

Level 1

Dit level bestaat uit twee onderdelen. We beginnen bij het begin. Allereerst is het belangrijk dat je zelf twee STARSKIN sheet maskers in huis hebt. Als echte lover heb je dat natuurlijk allang! Heb je nog geen maskers in huis van dit geweldige merk? Ren dan zo snel mogelijk naar jouw favoriete Douglas filiaal om twee maskers te shoppen. Tip: Douglas verkoopt ook de geweldige #maskboss Pamper Packs waarin je zeven maskers vindt voor een fijne setprijs. 

Heb je in ieder geval twee maskers gescoord? Dan kun je door naar het volgende onderdeel van level 1. Let’s go!

Tof! Als het goed is heb jij twee sheet maskers van STARSKIN in je bezit. Time for the test! Het is tijd om de maskers daadwerkelijk uit te gaan proberen. In dit level ga je ons een foto mailen waaruit blijkt dat je  één van de nieuwe maskers aan het uitproberen bent. Stuur je foto onder vermelding van ‘STARSKIN lover – Level 1’ naar info @ kaylies.nl. Wees creatief! Het is in ieder geval van belang dat we kunnen zien dat je de verpakking van jouw STARSKIN sheet mask geopend hebt.

De redactie zal jouw inzending beoordelen en vervolgens laten we je persoonlijk weten of je door kunt gaan naar het volgende level. Wanneer je inzending klopt ontvang je binnen 24 uur een reactie van ons.

Level 2

Het is tijd om twee sheet maskers van STARSKIN te gaan reviewen op KAYLIES. Dit doe je door de betreffende producten op te zoeken in de product catalogus. Vervolgens schrijf je jouw review over het betreffende product. Door het reviewen van producten maak je automatisch meer kans op een speciale giftbox.

Heb je twee reviews geschreven? Perfect, heel veel dank daarvoor! Hier help je ongetwijfeld veel vrouwen mee.  Dit level is nu afgerond. Scroll verder om naar level 3 te gaan. Je bent er bijna…

Level 3

Voor het afronden van deze route is het van belang dat je je ervaring deelt op Instagram. Om het laatste level af te ronden plaats je een foto op jouw persoonlijke Instagram account waarin een STARSKIN sheet masker te zien is. Je mag zelf weten wat de caption gaat zijn en wat je allemaal op de foto laat zien. Wees hierin creatief. Dit doe je onder vermelding van de hashtag #kaylies & door @kayliesnl te vermelden..

Geweldig! Je hebt alle stappen doorlopen. Gefeliciteerd! Vul onderstaand formulier in om daarmee kans te maken op een unieke KAYLIES gift box.

Naast de onderdelen binnen deze STARSKIN story zijn er nog een heleboel andere leuke interactieve activiteiten die je kunt doen op KAYLIES. Neem bijvoorbeeld een kijkje op de STARSKIN pagina of ga naar de product catalogus om andere leuke STARSKIN producten te ontdekken.

Heb je deze gehele route doorlopen? Wow, dat is geweldig! Klik op onderstaande button om meer routes van STARSKIN of andere leuke pagina’s te ontdekken op Kaylies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.