NARS x ERDEM

Dus jij wil graag meer weten over de NARS x ERDEM collectie? Leuk! 

De NARS x ERDEM collectie bestaat uit een aantal prachtige limited editions die je niet wil missen. Als echte NARS fan moet je deze collectie dan ook echt gezien hebben. Vandaag ga je zeker op een leuke manier kennismaken met de producten. Kaylies heeft een drie leuke levels voor je in petto waarmee je de collectie op een interactieve manier leert kennen. 

Level 1 van de NARS x ERDEM ontdekkingsreis bestaat uit een uitgebreide informatiepagina. Daarna maak je kennis met een product dat nog niet eerder gelanceerd is door NARS. 

Maak kennis met NARS

Hieronder vind je eerst wat achtergrondinformatie over dit product. Een merk heeft altijd een uitgebreide filosofie rondom een product. Deze informatie zorgt ervoor dat je een product beter kunt leren kennen.

KLIK

Level 1

Dit level bestaat uit twee onderdelen. We beginnen bij het begin. Hoe is de NARS x ERDEM collectie ontstaan? Met wie is NARS een samenwerking aangegaan? En welke items vinden we terug in deze collectie? Dit alles ga je ontdekken op de introductiepagina van NARS x ERDEM.

Om aan het eerste onderdeel te voldoen is het belangrijk dat je een comment achterlaat op het artikel. We zijn benieuwd naar jouw mening over deze collectie! Wat vind jij bijvoorbeeld van de verpakking? En de kleuren?

Het tweede onderdeel van level 1 is speciaal. Je gaat kennismaken met een geheel nieuw product van NARS wat nog nooit eerder is gelanceerd door het merk. Een innovatief lippoeder palette.. You ready? Klik dan op de onderstaande button…

Om aan het tweede onderdeel te voldoen is het belangrijk dat je een comment achterlaat op het artikel. We zijn benieuwd naar jouw mening over dit product! Wat vind jij ervan dat NARS dit product aan deze limited edition collectie heeft toegevoegd?

Level 2

Wil je visagie tips van NARS? Of wil je eigenlijk wel heel graag weten hoe de producten er samen in een look uitzien? Dan ben je bij dit level aan het goede adres. Je gaat namelijk nu een filmpje kijken waar de producten worden aangebracht op een prachtig model.

Heb je de hele video bekeken? We zijn benieuwd wat je er van vond! Dit level is nu afgerond. Scroll verder om naar level 3 te gaan. Je bent er bijna…

Level 3

Het is tijd voor de test… Heb je alle informatie verzameld? De pagina’s doorgelezen en de video bekeken? Dan ben je helemaal klaar voor de ultieme test. Klik op onderstaande link en beantwoord alle vragen. Aan het eind van de test ontvang je de uitslag en kan je tevens zien welke vragen je goed en fout hebt beantwoord.

Geweldig! Je hebt alle stappen doorlopen. Door het doorlopen van games op KAYLIES kom je steeds hoger in ranking op KAYLIES en daarmee maak je sneller kans op speciale gifts. Vul onderstaand formulier in om daarmee kans te maken op een unieke KAYLIES gift box.

Naast de onderdelen binnen deze NARS x ERDEM story zijn er nog een heleboel andere leuke interactieve activiteiten die je kunt doen op Kaylies. Neem bijvoorbeeld een kijkje op de NARS pagina of ga naar de product catalogus om jouw eigen gescoorde NARS x ERDEM producten te reviewen.

 

Heb je deze gehele route doorlopen? Wow, dat is geweldig! Klik op onderstaande button om meer routes van NARS of andere leuke pagina’s te ontdekken op Kaylies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.