NARS Climax

NARS lanceert een nieuwe mascara. En dat is niet zomaar nieuws, dat is BIG NEWS! De producten van NARS zijn ongekend populair, denk bijvoorbeeld maar aan de enorme hype van de Orgasm blush. Dat deze nieuwe mascara een hit gaat worden is waarschijnlijk een understatement. De lancering van de nieuwe mascara werd groots gevierd met een boel influencers van over de hele wereld. NARS vierde de launchparty samen met deze invloedrijke personen op het prachtige Ibiza.

De nieuwe Climax mascara is te herkennen aan de geweldige rode verpakking, niet te missen! Daarnaast kenmerkt deze mascara zich door het grote borsteltje met lange haren zodat je elk wimperhaartje van de wortel tot het uiteinde kunt bedekken met een laagje mascara. De mascara zorgt voor een natuurlijke look bij één laagje maar ga je voor all out dan is de mascara ook perfect op te bouwen met meerdere laagjes.

In het eerste level van deze story ga je twee filmpjes bekijken waarin je gaat ontdekken wat het verhaal is achter deze mascara en hoe je de mascara het beste kunt aanbrengen.  Vergeet niet ook de volgende levels af te ronden en het formulier in te vullen om kans te maken op een geweldige KAYLIES giftbox.

Level 1

Je hebt vast al wel foto’s voorbij zien komen op social media van deze geweldige nieuwe lancering van NARS. NARS gaat all the way tijdens de lancering van deze mascara die volledig in het teken staat van de kleur rood. Dat zie je ook terug in het introductiefilmpje van deze mascara. Bekijk het filmpje hieronder om kennis te maken met de mascara.

Heb je het introductiefilmpje bekeken? Dan is het tijd om naar het volgende onderdeel te gaan. Let’s go!

Hoe cool is het dat je met deze mascara eigenlijk alle kanten op kunt. Je kunt voor zowel een natuurlijke als uitgesproken look gaan, het ligt er maar net aan hoeveel laagjes mascara jij besluit aan te brengen. Een uitgebreide instructie over het aanbrengen van deze mascara vind je in de tutorial van NARS. Klik op onderstaande button om het filmpje te bekijken.

Heb je beide filmpjes bekeken? Dan is het tijd om naar het volgende level te gaan.

Level 2

We zijn benieuwd welke key features een mascara volgens jou nodig heeft om jouw ultieme mascara te worden. Wat voor soort borsteltje heeft jouw musthave mascara? Hoe zit de formule in elkaar? Klik op onderstaande button en vul het formulier in.

Heb je het formulier ingevuld? Super, heel veel dank daarvoor! Jouw antwoorden zullen anoniem verwerkt worden. Dit level is nu afgerond. Scroll verder om naar level 3 te gaan. Je bent er bijna…

Level 3

We vinden het leuk om te weten wat jij nou echt van deze nieuwe lancering van NARS vindt. Daarom vragen we je een formulier in te vullen waarin je allerlei vragen vindt omtrent deze nieuwe Climax lancering. Jouw input wordt anoniem verwerkt en zal worden opgenomen in de rapportages die je op de pagina van de NARS Climax mascara terug kunt vinden. Klik op onderstaande button om de vragenlijst in te vullen. Hier help je ook de andere lezers van KAYLIES mee.

Geweldig! Je hebt alle stappen doorlopen. Vul onderstaand formulier in om daarmee kans te maken op een unieke KAYLIES gift box.

Naast de onderdelen binnen deze NARS story zijn er nog een heleboel andere leuke interactieve activiteiten die je kunt doen op KAYLIES. Neem bijvoorbeeld een kijkje op de NARS pagina of ga naar de product catalogus om andere leuke NARS producten te ontdekken.

Heb je deze gehele route doorlopen? Wow, dat is geweldig! Klik op onderstaande button om meer routes van NARS of andere leuke pagina’s te ontdekken op Kaylies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.