HEMA – K-Beauty collectie

Sheet maskers, ze zijn niet meer weg te denken uit de beauty industrie. Vooral op social media zie je ze enorm veel voorbij komen. Denk aan instructiefilmpjes hoe je ze aanbrengt maar ook leuke vrolijke foto’s van sheet maskers met een aparte print. Sheet maskers zijn dus niet alleen heel goed voor je huid, ze zijn ook nog eens heel erg leuk! HEMA Beauty heeft sinds kort ook haar masker assortiment uitgebreid met een grote hoeveelheid nieuwe maskers, van sheet maskers tot bubble masks en charcoal masks. Tijd om deze nieuwe collectie maskers eens goed onder de loep te nemen.

HEMA Beauty introduceert dieren-, klei-, peel off & beauty sleep maskers voor een frisse en dewy uitstraling. De gehele collectie maskers is geïnspireerd op de overgewaaide trend uit Zuid-Korea, namelijk K-Beauty. Koreaanse vrouwen gebruiken soms wel tien skin care producten per routine. Alles draait om hydratatie. Als de huid er maar mooi en egaal uitziet. Sheet masks zijn daarvoor het perfecte middel en gemakkelijk en snel in gebruik.

In deze story op KAYLIES ga je kennismaken met de gehele nieuwe maskerlijn van HEMA. Let ook even goed op bij level 2 van deze story, daar zijn we namelijk op zoek naar een heus testpanel die de maskers zelf thuis gratis voor KAYLIES mag gaan testen. You ready? Let’s start the game..

Leer meer over HEMA Beauty

Voordat je met dit level start is het wellicht leuk om HEMA Beauty alvast beter te leren kennen. Waar staat dit merk voor, wat voor soort producten brengen ze uit en vooral.. past het merk bij jouw persoonlijke voorkeuren? Klik op onderstaande link om naar de uitgebreide merk bibliotheek op KAYLIES te gaan. Je wordt gelijk doorgestuurd naar de pagina van HEMA. Hier leer je meer over de filosofie van HEMA, de geschiedenis van HEMA, de waarden van HEMA, eerder uitgebracht collecties en je kunt er ook een overzicht vinden van andere games die KAYLIES heeft ontwikkeld voor HEMA Beauty producten.

KLIK

Level 1

We zijn benieuwd of jij een echte HEMA fan bent. In dit eerste onderdeel van level 1 is het de bedoeling dat je met ons deelt wat jouw favoriete producten zijn uit het HEMA Beauty assortiment. Dit kun je doen door middel van een social media post, het delen van je blogpost over HEMA of het insturen van een Youtube filmpje waarin je laat zien wat je favoriete HEMA Beauty producten zijn. Wees hierin vooral creatief, je mag het helemaal op je eigen manier aanpakken. Deel je je verhaal liever hier op KAYLIES? Dan mag dat ook! Geef hieronder in de reacties dan aan wat jouw favoriete producten zijn in een mooi verhaaltje. Heb je één van deze manieren uitgekozen en uitgevoerd? Dan kun je verder naar het volgende onderdeel.

Indien je voor het delen op social media kiest vergeet dan niet om @kayliesnl te vermelden in je post, daarnaast gebruik je de hashtag #kaylies. Dit zodat we kunnen controleren of je deze stap echt hebt uitgevoerd. Een blogpost of youtube video mag je linken in een reactie hieronder.

Als het goed is heb je zojuist jouw favoriete product uit de HEMA Beauty collectie met ons gedeeld, harstikke leuk! Nu is het tijd om de nieuwe lanceringen van HEMA te gaan ontdekken. De K-Beauty collectie bestaat uit een grote hoeveelheid maskers. Ga naar de product catalogus – door op onderstaande link te klikken – en kies één of twee maskers uit die jij echt graag zou willen proberen. Laat de zin ‘Dit masker wil ik echt graag proberen’ achter in een reactie bij het betreffende product in de product catalogus. Heb je dat gedaan? Dan kun je doorgaan naar level 2.

Level 2

Oke, je hebt nu kennis gemaakt met de nieuwe K-Beauty lijn van HEMA Beauty. Maar nu wil je de maskers natuurlijk ook echt zelf gaan proberen. Dan hebben we leuk nieuws voor je… Je kunt namelijk onderdeel worden van het testpanel van KAYLIES. Dit testpanel gaat samen de nieuwe K-Beauty maskers van HEMA testen. In totaal zijn we op zoek naar vijf testpanel leden. Elke lid krijgt een hele lijn van de HEMA maskers opgestuurd, bijvoorbeeld de #animal lijn of de #nofilter lijn. Hierbij krijg je instructies van KAYLIES voor het testen van de maskers waarover je vervolgens een review schrijft op KAYLIES & op één van jouw social media kanalen met een verwijzing naar @kayliesnl.

Wil jij onderdeel worden van dit testpanel? Ga dan naar onderdeel 2 van level 2 en vul het contactformulier in. Houdt er rekening mee dat we wel echt een review van je verwachten. Je moet dus wel de tijd en zin hebben om de HEMA maskers echt goed voor ons te gaan testen. Dit testpanel wordt gezocht totdat alle lijnen vergeven zijn. Hieronder zie je de status van deze testpanelzoektocht. Mocht je deze story nou op een later moment uitvoeren en zijn alle testpanel plekken al vergeven? Dan kun je alsnog meedoen met het volgende level met je zelf gekochte masker. We gaan nog veel vaker testpanels starten dus wie weet ben jij de volgende keer de gelukkige die mag deelnemen aan het panel.

0 Testpanel leden

Je kunt je nog aanmelden voor het testpanel. Wacht niet langer, ga nu naar onderdeel 2 van dit level 😉

Level 3

Wanneer je lid bent van het testpanel heb je van KAYLIES jouw maskers ontvangen + daarbij instructies wat we graag van jouw zouden willen ontvangen. Doorloop deze instructies en je bent klaar met dit level. Gefeliciteerd, je bent nu een echte HEMA K-Beauty kenner! Vergeet niet bij onderdeel drie je gegevens in te vullen om kans te maken op een giftbox.

Heb je zelf één of meerdere maskers gekocht uit de lijn van HEMA en wil je ook dit level afronden? Dat kan, schrijf dan een review op KAYLIES. Ga naar het betreffende product in de product catalogus en vul daar de complete vragenlijst in over het product. Je kunt als extra ook nog een review in de vorm van een reactie achterlaten onder het artikel. Wanneer je dat hebt gedaan kom je terug naar deze pagina en vul je bij onderdeel drie van dit level je gegevens in om kans te maken op een KAYLIES giftbox. Gefeliciteerd, jij bent nu ook een echte HEMA K-Beauty kenner!

Geweldig! Je hebt alle stappen doorlopen. Gefeliciteerd!

Naast de onderdelen binnen deze HEMA story zijn er nog een heleboel andere leuke interactieve activiteiten die je kunt doen op KAYLIES. Neem bijvoorbeeld een kijkje op de HEMA pagina of ga naar de product catalogus om andere leuke HEMA producten en stories te ontdekken.

Heb je deze gehele route doorlopen? Wow, dat is geweldig! Klik op onderstaande button om meer routes van HEMA of andere leuke pagina’s te ontdekken op KAYLIES.

Leave a Reply

Your email address will not be published.