Essence – Into The Snow Glow

Bergen die glinsteren in de sneeuw, glimmende ijspegels en sprankelend licht – we zien sprookjesachtige winterlandschappen voor ons als we denken aan de koudere maanden van het jaar. Maar of het nu in de met sneeuw bedekte bergen of het hoge noorden is, sprankelende glitters en glinsterende texturen zorgen voor een ice-princess look. Van januari tot en met maart neemt de essence trend edition “into the snow glow” je mee naar een fantastisch winterwonderland.

Essence Cosmetics brengt elk seizoen meerdere collecties uit die je eigenlijk allemaal niet wil missen. Dit winterseizoen vind je de Into The Snow Glow collectie in de schappen en vandaag kun je beter kennismaken met deze collectie. In deze game vind je uitgebreide informatie over de gedachte achter de collectie en de producten die samen de collectie vormen. We testen je kennis en we vragen je naar je favoriete winter essentials. Kortom, weer genoeg te doen! Ben je er klaar voor? Let’s go!

Alles over Essence Cosmetics

Voordat je met dit level start is het wellicht leuk om Essence Cosmetics alvast beter te leren kennen. Waar staat dit merk voor, wat voor soort producten brengen ze uit en vooral.. past het merk bij jouw persoonlijke voorkeuren? Klik op onderstaande link om naar de uitgebreide merk bibliotheek op KAYLIES te gaan. Je wordt gelijk doorgestuurd naar de pagina van Essence Cosmetics. Hier leer je meer over de filosofie van Essence, de geschiedenis van Essence, de waarden van Essence, eerder uitgebracht collecties en je kunt er ook een overzicht vinden van andere games die KAYLIES heeft ontwikkeld voor Essence producten.

Klik

Level 1

Bergen die glinsteren in de sneeuw, glimmende ijspegels en sprankelend licht – we zien sprookjesachtige winterlandschappen voor ons als we denken aan de koudere maanden van het jaar. Maar of het nu in de met sneeuw bedekte bergen of het hoge noorden is, sprankelende glitters en glinsterende texturen zorgen voor een ice-princess look. Van januari tot en met maart neemt de essence trend edition “into the snow glow” je mee naar een fantastisch winterwonderland.

In de collectie vind je acht producten:

Face & Eye Palette

Het palet met een prachtig winters design ziet er niet alleen betoverend uit − met veertien oogschaduwkleuren, vier blushtinten en zes highlighters is het ook een echte allrounder. Met de hooggepigmenteerde kleuren kunnen mooie looks gecreëerd worden. Dankzij de zachte texturen zijn ze ook makkelijk te blenden. Geschikt voor elk feest! Verkrijgbaar in de kleur 01 Baby, It’s Cold Outside.

Sugar Face Scrub

De lichtpaarse peeling met glitters hydrateert het gezicht en zorgt voor een zachte en schone huid. Op deze manier is jouw glow altijd on fleek, ook als het wat kouder is. Verkrijgbaar in 01 Hot Chocolate & Fuzzy Socks.

Glitter Peel Off Mask

Als het buiten kouder wordt, is een avondje me- time precies wat je nodig hebt! Het peel-off glitter masker is de ideale beautypartner. Het maakt de huid niet alleen superzacht en soepel, maar is ook een echte blikvanger dankzij de zilveren glitterdeeltjes. Breng het masker royaal aan, als het opgedroogd is, kun je het heel gemakkelijk van je gezicht verwijderen. Verkrijgbaar in 01 Hello Winter!

Blush & Highlighting Brush

2 in 1: blush of highlighter? Alle poedertexturen kunnen optimaal worden aangebracht met deze fluffy kwast van synthetische haren. De kwast doet denken aan glinsterende ijskristallen en is een ware eyecatcher. Verkrijgbaar in 01 Brrrrr…

Set & Glow Fixing Spray

Om de dag met een mooie teint door te komen tijdens de koudere maanden spray je deze subtiel ruikende spray over je wintermake-up look! Fijne glinsterdeeltjes zorgen voor een stralende glow en de spray zorgt ervoor dat de make-up langer blijft zitten. Deze spray wordt uitgebracht onder de naam 01 Sweater Weather Is Better Weather.

Eyeshadow Blender Brush

Deze prachtige kwast met synthetische haren maakt het aanbrengen en blenden van oogschaduw simpel. Dankzij de glitters in het handvat ziet de kwast er ook supertrendy uit! Verkrijgbaar in 01 Let It Snow.

Sparkly Lip Topper

Sparkle on in winter wonderland! Deze lipstick topper bedekt de lippen met kleurrijke glinsterende deeltjes en kan solo of over een lipstick worden aangebracht. De topper heeft een glossy feel en smelt praktisch op de lippen. Verkrijgbaar in 01 Icy Sparkles.

In dit tweede onderdeel van level 1 gaan we je kennis testen. We hebben een test gemaakt met 10 vragen die je moet beantwoorden. Na het inzenden van jouw test kun je verder naar level 2 van deze story. Je maakt de test in onderdeel 3. Jouw gegevens worden alleen gebruikt om te controleren of je de test daadwerkelijk hebt gemaakt (alleen dan maak je kans op een giftbox).

Vul hier je naam in (+ eventueel username als je een andere naam op de website gebruikt)
Vul hier het e-mailadres in dat je ook op de website gebruikt om een reactie achter te laten
Kruis alles aan wat van toepassing is
De antwoorden zullen - bij het aanvinken van deze checkbox - naar het door jou opgegeven e-mailadres worden verstuurd

Level 2

Om aan onderdeel 1 van level 2 te voldoen vragen we je te delen wat jij het leukste vindt aan de winter. Hou je van de sneeuw? Ga je graag op wintersport? Of lig je het liefst op de bank met een kop chocomelk met slagroom en je favoriete serie op netflix? Misschien hou je wel enorm van de wintergeuren die je weer uit de kast kan trekken.. Kortom, laat helemaal onderaan deze game in een comment weten wat jouw favoriete onderdeel is van de winter. Heb je dat gedaan? Ga dan naar onderdeel 2.

We zijn bijna allemaal wel eens op wintersport geweest of hebben plannen om ooit eens op wintersport te gaan met vrienden of familie. In de winter neem je hele andere spullen mee in je koffer dan in de zomer. Wij zijn heel benieuwd wat jouw winter beauty essentials zijn die je meeneemt op wintersport vakantie. Wat is bijvoorbeeld je favoriete zonnebescherming? Of wat doe je om jouw lippen te verzorgen tijdens de gure kou boven op de berg? Let us know! Vul hieronder het formulier in en je bent klaar om naar het volgende onderdeel te gaan.

Level 3

Vul hieronder het formulier in en laat weten wat jouw favoriete budget winter essentials zijn. Jouw gegevens worden alleen gebruikt om te controleren of je de test daadwerkelijk hebt gemaakt (alleen dan maak je kans op een giftbox).

Vul hier je naam in (of username die je op de website gebruikt)
Vul hier je e-mailadres in die je ook op de website gebruikt
Vul hier het merk en de productnaam van product 1 in
Vul hier het merk en de productnaam van product 2 in
Vul hier het merk en de productnaam van product 3 in

Vul hieronder het formulier in en laat weten wat jouw favoriete luxe winter essentials zijn. Jouw gegevens worden alleen gebruikt om te controleren of je de test daadwerkelijk hebt gemaakt (alleen dan maak je kans op een giftbox).

Vul hier je naam in (of username die je op de website gebruikt)
Vul hier je e-mailadres in die je ook op de website gebruikt
Vul hier het merk en de productnaam van product 1 in
Vul hier het merk en de productnaam van product 2 in
Vul hier het merk en de productnaam van product 3 in

Level 4

Geweldig! Je hebt alle stappen doorlopen. Gefeliciteerd!

Naast de onderdelen binnen deze Essence game zijn er nog een heleboel andere leuke interactieve activiteiten die je kunt doen op KAYLIES. Neem bijvoorbeeld een kijkje op de Essence pagina of ga naar de product catalogus om andere leuke Essence producten en stories te ontdekken. Wil je kans maken op een giftbox? Ga dan naar onderdeel 2 van level 4.

Heb je deze gehele route doorlopen? Wow, dat is geweldig! Klik op onderstaande button om meer routes van Essence of andere leuke pagina’s te ontdekken op KAYLIES.

Leave a Reply

Your email address will not be published.