Decléor – Rose D’ Orient

Decléor’s brengt haar eerste organisch gecertificeerde* productlijn voor de gevoelige huid op de markt. Het sleutelingredient van de lijn is de essentiële olie van de roos. Een krachtig tegengif voor de gevoelige huid. Vandaag gaan we wat beter kennismaken met de productlijn en we gaan de kenmerken van een gevoelige huid ook wat beter onder de loep nemen. Waar is een gevoelige huid precies aan te herkennen? Wat kun je het beste doen om een gevoelige huid goed te verzorgen?

We gaan tot slot ook wat beter kennismaken met het merk Decléor. Waar staan ze voor? Waar kun je de producten aan herkennen? Al met al een hele fijne story dus waar je met alle facetten van de nieuwe Harmonie Calm Organic lijn gaat leren kennen. Ben je er klaar voor? Let’s go!

*COSMOS Organic gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens de COSMOS standaard. Beschikbaar op http://cosmos.ecocert.com

Leer meer over Decléor

Voordat je met dit level start is het wellicht leuk om Decléor alvast beter te leren kennen. Waar staat dit merk voor, wat voor soort producten brengen ze uit en vooral.. past het merk bij jouw persoonlijke voorkeuren? Klik op onderstaande link om naar de uitgebreide merk bibliotheek op KAYLIES te gaan. Je wordt gelijk doorgestuurd naar de pagina van Decléor. Hier leer je meer over de filosofie van Decléor, de geschiedenis van Decléor, de waarden van Decléor, eerder uitgebracht collecties en je kunt er ook een overzicht vinden van andere games die KAYLIES heeft ontwikkeld voor Decléor producten.

KLIK

Level 1

40% van de vrouwen heeft last van een gevoelige huid. Dat is een enorm aantal! Maar hoe weet je nou of jij ook bij deze groep hoort? Hieronder vind je een aantal kenmerken en factoren waaraan je een gevoelige huid goed kunt herkennen.

Factoren

 • Invloeden van buitenaf waardoor er snel een reactie ontstaat op de huid, zoals roodheid. Deze externe factoren zijn bijvoorbeeld het weer of de warmte van het water onder de douche
 • Interne factoren (denk aan rosacea of eczeem)
 • Allergie voor cosmetica
 • Slecht aangepaste cosmetische producten die een reactie geven op de huid, denk bijvoorbeeld aan veel alcohol

Reactie van de huid

Een gevoelige huid is vaak te herkennen aan roodheid. Daarnaast kan er ook een ontstekingsreactie ontstaan zoals bijvoorbeeld bultjes of vlekken. Direct na het aanbrengen van een product waar jouw huid gevoelig voor is kun je een prikkelend of jeukend gevoel ervaren.  De huid is dan echt uit balans waardoor veel ongemakken kunnen ontstaan.

TO DO: om het eerste onderdeel van level 1 te behalen is het belangrijk dat je met ons deelt of jij ook een gevoelige huid hebt. En zo ja, dan zijn we heel benieuwd wat voor producten je precies gebruikt om je gevoelige huid onder controle te houden. Deel dan een lijstje met de producten die binnen jouw verzorgingsroutine horen met ons in een reactie onderaan dit bericht. Indien je zelf geen gevoelige huid hebt en wel wil meedoen aan deze story dan is dat geen probleem. Laat dan weten welk huidverzorgingsmerk jij het liefste gebruikt voor jouw huid (laat dan ook even je huidtype achter).

In dit tweede onderdeel van level 1 gaan we je kennis testen op het gebied van de gevoelige huid. We hebben een test gemaakt met 10 vragen die je moet beantwoorden. Na het inzenden van jouw test kun je verder naar level 2 van deze story. Je maakt de test in onderdeel 3. Jouw gegevens worden alleen gebruikt om te controleren of je de test daadwerkelijk hebt gemaakt (alleen dan maak je kans op een giftbox).

 

Vul hier je naam in (+ eventueel username als je een andere naam op de website gebruikt)
Vul hier het e-mailadres in dat je ook op de website gebruikt om een reactie achter te laten
Meerdere antwoorden mogelijk
De antwoorden zullen - bij het aanvinken van deze checkbox - naar het door jou opgegeven e-mailadres worden verstuurd

Level 2

Van de ingrediënten totdat het product in de schappen staat, het biologische certificeringsproces van Decléor is COSMOS Organic gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens de COSMOS-standaard. Het Cosmebio-label garandeert de authenticiteit van het unieke organische cosmetische formuleringsproces voor het assortiment. De ingrediënten van Decléor zijn ontwikkeld volgens de criteria van biologische landbouw:

 • Productie zonder synthetische chemicaliën
 • Geen GMO
 • Geen bestraling
 • Respect voor de levende wezens en de omgeving

Decléor selecteert de beste ingrediënten in hun oorspronkelijke terroirs over de hele wereld. Ze besteden speciale aandacht aan duurzame en hernieuwbare bronnen. Tot slot bieden ze het beste inkomen voor boeren via een korte distributieketen.

Efficiënt

Decléor selecteert de hoogste farmaceutische kwaliteit essentiële oliën. De essentiële oliën worden lokaal met stoom gedestilleerd om maximale frisheid te behouden en hun krachtige eigenschappen te optimaliseren. De essentiële oliën worden professioneel gemixt door een expert team bestaande uit aromatherapisten, aromachologisten en dermatologen, met een maximum geauthorizeerde concentratie van essentiële oliën voor cosmetisch gebruik.

Schoon & veilig

 • Klinisch bewezen tolerantie van essentiële oliën op de gevoelige huid
 • Getest op allergieën
 • Natuurlijk oorsprongsbehoud
 • Klinisch en dermatologisch getest
 • Gemaakt in Frankrijk

Aangenaam

 • Natuurlijk geparfumeerd door de ingrediënten
 • Textuur gekleurd door de ingrediënten
 • Snel absorberende textuur

Ga door naar onderdeel 2 om te lezen wat je moet doen om verder te kunnen naar level 3.

Je leest het al, er wordt veel aandacht besteed aan duurzame en kwalitatieve productie van de producten. We zijn heel benieuwd wat jij belangrijk vind bij de productie van nieuwe producten? Ga je graag voor duurzame ingrediënten? Vind je het belangrijk dat producten vegan of diervriendelijk zijn? Misschien let je helemaal niet op dit alles en koop je een product gewoon omdat het je mooi of fijn lijkt. Laat hieronder in een reactie weten wat jouw mening is om verder te kunnen naar level 3.

Level 3

Het sleutelingrediënt van deze lijn is krachtige essentiële olie van de Damascus Roos. Dit ingrediënt zorgt voor een verzachtende, kalmerende verzorging voor de gevoelige huid. De Damascus Roos is:

 • Ontstekingsremmend: anti-roodheid & anti-nauwheid
 • +10% versnelling van de celdeling om de natuurlijke beschermlaag te herstellen: herstelt de huidbarrière tegen externe agressies

Ga verder naar onderdeel 2 om te lezen wat je moet doen om deze story af te ronden en kans te maken op een speciale giftbox.

Je bent er bijna… In dit laatste onderdeel vragen we je om onderstaand formulier in te vullen. Laat hieronder weten in welke drie producten de Damascus roos ook als ingrediënt word gebruikt. Jouw gegevens worden alleen gebruikt om te controleren of je de test daadwerkelijk hebt gemaakt (alleen dan maak je kans op een giftbox).

Vul hier je naam in (of username die je op de website gebruikt)
Vul hier je e-mailadres in die je ook op de website gebruikt
Vul hier het merk en de productnaam van product 1 in
Vul hier het merk en de productnaam van product 2 in
Vul hier het merk en de productnaam van product 3 in

Heb je deze gehele route doorlopen? Wow, dat is geweldig! Klik op onderstaande button om meer routes van Decléor of andere leuke pagina’s te ontdekken op KAYLIES.

Leave a Reply

Your email address will not be published.