Acqua di Parma Rosa Nobile

Dus jij wil graag meer weten over de Rosa Nobile lijn van Acqua di Parma? Leuk! 

Door de drie levels te doorlopen zul je snel meer te weten komen over dit parfum. KAYLIES vertelt je meer over de achtergrond van de geur, je leert de flacon beter kennen en tot slot kom je erachter wat de belangrijke geurnoten zijn. Je wordt tevens wegwijs gemaakt door de product catalogus op KAYLIES waar je de verschillende varianten van de Rosa Nobile parfums kunt bekijken. Ben je er klaar voor?

Level 1 van de Rosa Nobile ontdekkingsreis bestaat uit een uitgebreide informatiepagina.

Leer Acqua di Parma beter kennen

Hieronder vind je eerst wat achtergrondinformatie over dit product. Een merk heeft altijd een uitgebreide filosofie rondom een product. Deze informatie zorgt ervoor dat je een product beter kunt leren kennen.

Klik

Level 1

Dit level bestaat uit één onderdeel. Om je kennis te laten maken met het Rosa Nobile parfum is er een speciale introductiepagina op KAYLIES waar je het idee achter dit parfum beter leert kennen. Voordat je echt zeker weet of een product bij jou past is het natuurlijk fijn om te weten wat de gedachte is achter dit product. Hoe is het product vormgegeven? Bij welk persoon past het product? Klik hieronder op de button om naar deze pagina te gaan.

Om level 1 te voldoen is het belangrijk dat je een comment achterlaat op het artikel. Laat bijvoorbeeld weten wat jij van de gedachte achter dit product vind of geef aan wat je graag nog zou willen weten.

Level 2

It’s time to make a choice! Je gaat nu één of meerdere Rosa Nobile items op je wishlist plaatsen. Mocht je nog geen keuze kunnen maken kun je gerust nog even rondklikken door de informatie op KAYLIES. Weet je welk item het gaat worden? Laat dan onderaan dit artikel weten welke parfums je op je wishlist hebt geplaatst.

Nu je Rosa Nobile op je wishlist hebt geplaatst ben je al heel ver in deze story. Voordat je naar het volgende level kunt gaan is het van belang dat je het item van je wishlist gaat shoppen. Ga bijvoorbeeld dus naar de Bijenkorf of Skins en koop daar jouw eigen Rosa Nobile parfum. Wanneer je een sample van het parfum in huis hebt is dat ook voldoende. Zorg in ieder geval dat je de geur kunt ruiken om er zo een review over te schrijven op KAYLIES. Wanneer je dat hebt gedaan ben je klaar om naar de volgende stap te gaan.

Level 3

Je bent al heel ver.. De laatste stap is eigenlijk de allerleukste stap. Dat is het delen van jouw persoonlijke ervaringen. Scoor een Acqua di Parma Rosa Nobile parfum van jouw wishlist en schrijf een review op de productpagina van dat product. Hiermee neem je actief deel aan de community van KAYLIES en daarmee help je gelijk andere vrouwen in Nederland zodat zij een nog betere keuze kunnen maken bij het kiezen van een parfum uit de Acqua di Parma lijn. Wanneer je een review hebt geschreven maak je automatisch meer kans op een speciale giftbox.

Wauw! You’re done! Je hebt alle onderdelen van de Acqua di Parma Rosa Nobile story doorlopen. Door het doorlopen van games kom je steeds hoger in ranking op KAYLIES en daarmee maak je sneller kans op speciale gifts. Vul onderstaand formulier in om daarmee kans te maken op een unieke KAYLIES gift box.

Heb je deze gehele route doorlopen? Wow, dat is geweldig! Klik op onderstaande button om meer routes van Acqua di Parma of andere leuke pagina’s te ontdekken op Kaylies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.