Blu Mediterraneo (ADP)

Dus jij wil graag meer weten over de Blu Mediterraneo lijn van Acqua di Parma? Leuk! 

Door de drie levels te doorlopen zul je snel meer te weten komen over deze lijn. KAYLIES vertelt je meer over de achtergrond van deze lijn, de verhalen achter de parfums en tot slot kom je erachter wat de belangrijke geurnoten zijn. Je wordt tevens wegwijs gemaakt door de product catalogus op Kaylies waar je de verschillende varianten van de Blu Mediterraneo parfums kunt bekijken. Ben je er klaar voor?

Level 1 van de Blu Mediterraneo ontdekkingsreis bestaat uit een uitgebreide informatiepagina en een video. 

Leer Acqua di Parma beter kennen

Hieronder vind je eerst wat achtergrondinformatie over dit product. Een merk heeft altijd een uitgebreide filosofie rondom een product. Deze informatie zorgt ervoor dat je een product beter kunt leren kennen.

KLIK

Level 1

Voordat je echt zeker weet of een product bij jou past is het natuurlijk fijn om te weten wat de gedachte is achter dit product. Hoe is het product vormgegeven? Bij welk persoon past het product? Is het product speciaal gelanceerd voor bepaalde doeleinden? Dat ga je allemaal lezen op de intro pagina van dit product. Klik hieronder op de button om naar deze pagina te gaan.

Om level 1 te voldoen is het belangrijk dat je een comment achterlaat op het artikel. Laat bijvoorbeeld weten wat jij van de gedachte achter dit product vind of geef aan wat je graag nog zou willen weten.

Verhalen lezen over een parfum is natuurlijk heel leuk maar beeld zegt soms zoveel meer. Het tweede onderdeel van level 1 bestaat dan ook uit het bekijken van een video over de Blu Meditteraneo lijn van Acqua di Parma. Klik hieronder op de button om naar de video te gaan.

Level 2

In dit onderdeel van level 2 ga je kennismaken met de website van Acqua di Parma. De uitstraling van een website van een merk zegt veel over de uitstraling. Daarnaast krijg je op deze manier nog net wat extra informatie over de filosofie van Acqua di Parma. Klik op onderstaande link om naar de website te gaan. Onthoud goed wat je hebt ontdekt in level 2. Deze informatie komt namelijk goed van pas in level 3.

Nu ga je zometeen nog een keer naar de website van Acqua di Parma maar dan naar de speciale pagina die is ingericht voor de Blu Mediterraneo lijn. Je kunt nu vast gaan bepalen welke parfums je in level 3 op je wishlist gaat plaatsen. Klik op onderstaande link om naar de Blu Mediterraneo pagina op de Acqua di Parma website te gaan.

Level 3

Je bent al heel ver.. De laatste stap is eigenlijk de allerleukste stap. Dat is het delen van jouw persoonlijke ervaringen. Scoor een Acqua di Parma Blu Mediterraneo parfum van jouw wishlist en schrijf een review op de productpagina van dat product. Hiermee neem je actief deel aan de community van KAYLIES en daarmee help je gelijk andere vrouwen in Nederland zodat zij een nog betere keuze kunnen maken bij het kiezen van een parfum uit de Blu Mediterraneo lijn. Wanneer je een review schrijft maak je automatisch meer kans op leuke gifts.

Wauw! You’re done! Je hebt alle onderdelen van de Acqua di Parma Blu Mediterraneo story doorlopen. Gefeliciteerd! Door het doorlopen van games kom je steeds hoger in ranking op KAYLIES en daarmee maak je sneller kans op speciale gifts. Vul onderstaand formulier in om daarmee kans te maken op een unieke KAYLIES gift box.

Heb je deze gehele route doorlopen? Wow, dat is geweldig! Klik op onderstaande button om meer routes van Acqua di Parma of andere leuke pagina’s te ontdekken op Kaylies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.