Home / STARSKIN
On trend K-Beauty innovaties

STARSKIN

Ben jij een groot fan van sheet masks? En ben je op zoek naar een leuk nieuw merk om uit te proberen? Dan ben je bij STARSKIN helemaal aan het goede adres. STARSKIN is een high-performace & on trend merk welke zich vooral focust op sheet masks. Op deze pagina begint jouw reis door de wereld van STARSKIN. Hier vind je alle informatie over het merk en de leuke activiteiten die je kunt ondernemen om het merk beter te leren kennen. Hieronder vind je o.a. een pagina boordevol info over de filosofie van STARSKIN, een pagina met cijfers en lanceringen en natuurlijk informatie over de activiteiten die je kunt doen om STARSKIN beter te leren kennen. Enjoy!

Wil je graag meer weten over het ontstaan van dit merk? Of ben je wellicht nieuwsgierig naar de filosofie van STARSKIN? Dan ben je hier op het goede adres. Klik op onderstaande button om naar de pagina te gaan.

Wil je de producten écht beter leren kennen? Check! Kaylies gaat je helpen! We hebben een speciale pagina met alle informatie over de beschikbare routes en levels van STARSKIN.

Ben je benieuwd naar een lijst met lanceringen van dit merk? Of naar een lijst met interessante cijfers? Wellicht ben je wel op zoek naar reviews van andere vrouwen over dit merk? Coming soon!

Get connected. Start your STARSKIN journey today.

STARSKIN – gelanceerd in september 2015 – is bedacht door Nicole Arnoldussen en Paul Hendriks. De founders van STARSKIN hebben de krachten gebundeld met de beste visagisten, dermatologen en schoonheidsspecialisten om samen een merk te creëren met producten waarmee je net zo’n stralende huid krijgt als de sterren. Het merk is innovatief en laat zich regelmatig inspireren door K-Beauty (huidverzorgingsproducten uit Zuid Korea). De producten van STARSKIN zouden binnen een paar minuten al moeten zorgen voor een mooie glowing skin.

  • High-performance
  • On trend K-Beauty innovaties
  • Trendy
  • Uniek

Alle STARSKIN producten in de product catalogus van Kaylies vind je hier.

STARSKIN is in Nederland verkrijgbaar bij parfumerie Douglas. Je vindt de producten ook in de online webshop van Douglas. Klik daarvoor hier.

Hierboven vind je een aantal interessante weetjes met betrekking tot STARSKIN. Heb je toch nog vragen? Klik dan hieronder op de button om naar het contactformulier te gaan en we beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.