Home / Smashbox
Geboren in een echte fotostudio

Smashbox

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Smashbox is een merk dat is geboren uit een echte foto studio, namelijk de gelijknamige Smashbox Studio’s. Bij Smashbox draait het allemaal om helemaal jezelf zijn. Op deze pagina begint jouw reis door de wereld van Smashbox. Hier vind je alle informatie over het merk en de leuke activiteiten die je kunt ondernemen om het merk beter te leren kennen. Hieronder vind je o.a. een pagina boordevol info over de filosofie van Smashbox, een pagina met cijfers en lanceringen en natuurlijk informatie over de activiteiten die je kunt doen om Smashbox beter te leren kennen. Enjoy!

Wil je graag meer weten over het ontstaan van dit merk? Of ben je wellicht nieuwsgierig naar de filosofie van Smashbox? Dan ben je hier op het goede adres. Coming soon!

Wil je de producten écht beter leren kennen? Check! Kaylies gaat je helpen! We hebben een speciale pagina met alle informatie over de beschikbare routes en levels van Smashbox. Coming soon!

Ben je benieuwd naar een lijst met lanceringen van dit merk? Of naar een lijst met interessante cijfers? Wellicht ben je wel op zoek naar reviews van andere vrouwen over dit merk? Coming soon!

Get connected. Start your Smashbox journey today.

Smashbox leeft voor lippenstift en is dol op primers. Maar bovenal willen zij al hun make-up geheimen met jou delen. Waarom? Omdat zij het enige beauty merk zijn dat is geboren in een echte fotostudio, de legendarische Smashbox Studio in LA. Smashbox begrijpt dat het leven vaak veeleisend en hectisch is, net zoals een fotoshoot. Daarom ontwikkelden zij make-up waar iedereen zich zowel op straat als in de studio geweldig mee voelt. Bij Smashbox draait het allemaal om jouw mooie zelf.

Bron: www.smashbox.com

  • Make-up geheimen delen
  • Het draait om jou
  • Producten die mooi zijn op de foto en dus ook in de echte wereld

Alle Smashbox producten in de product catalogus van Kaylies vind je hier. Coming soon!

Smashbox is in Nederland verkrijgbaar bij parfumerie Douglas.

Hierboven vind je een aantal interessante weetjes met betrekking tot Smashbox. Heb je toch nog vragen? Klik dan hieronder op de button om naar het contactformulier te gaan en we beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.