Home / Salcura
Natural Skin Therapy

Salcura

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Producten met zeer complexe formules waarin natuurlijke ingrediënten elkaar ondersteunen en samen zorgen voor een optimale huidverzorging. Salcura gelooft heel erg in de kracht van de natuur. Hier vind je alle informatie over het merk en de leuke activiteiten die je kunt ondernemen om het merk beter te leren kennen. Hieronder vind je o.a. een pagina boordevol info over de filosofie van Salcura, een pagina met cijfers en lanceringen en natuurlijk informatie over de activiteiten die je kunt doen om Salcura beter te leren kennen. Enjoy!

Wil je graag meer weten over het ontstaan van dit merk? Of ben je wellicht nieuwsgierig naar de filosofie van Salcura? Dan ben je hier op het goede adres. Coming soon!

Wil je de producten écht beter leren kennen? Check! Kaylies gaat je helpen! We hebben een speciale pagina met alle informatie over de beschikbare routes en levels van Salcura. Coming soon!

Ben je benieuwd naar een lijst met lanceringen van dit merk? Of naar een lijst met interessante cijfers? Wellicht ben je wel op zoek naar reviews van andere vrouwen over dit merk? Coming soon!

Get connected. Start your Salcura journey today.

Salcura is 10 jaar geleden ontstaan in het laboratorium: de thuishaven van al het onderzoek en innovatie. Het begon allemaal toen Dr Martin Schiele, een biomedische wetenschapper, onderzoek ging doen naar de wijze waarop formules, waarin de ingrediënten centraal staan, de huid kunnen helpen en problemen kunnen verbeteren. De resultaten die hij vond waren overweldigend, en het bevestigde de kracht die echte, natuurlijke ingrediënten kunnen hebben om de huid te verzorgen, te kalmeren en te genezen.

De passie voor de natuur, gecombineerd met de wetenschappelijke achtergrond van Dr. Martin Schiele, hebben ervoor gezorgd dat hij in staat was formules te ontwikkelen, die inmiddels hun sporen hebben achtergelaten. Salcura Natural Skin Therapy speelt in op de behoeften van klanten en ontwikkelt productranges die volledig veilig, volledig effectief en volledig natuurlijk zijn. Het menselijk lichaam bevat de kracht om zichzelf te helen en te vernieuwen. Salcura reikt de juiste producten aan om dit proces zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

Inmiddels wordt Salcura geleid door zijn zoon Martin Schiele Jr., en het is het uitgegroeid tot een zeer succesvol en wereldwijd opererend bedrijf, zonder natuurlijk de esthetiek en waarden van een familiebedrijf te vergeten. Het werk van Dr Martin Schiele is de ziel en zaligheid van Salcura en deze passie dragen zij nog steeds in alles wat ze doen.

  • Wetenschap
  • Veilig
  • Effectief
  • Zeer complexe formules

Alle Salcura producten in de product catalogus van Kaylies vind je hier. Coming soon!

De producten van Salcura zijn onder andere verkrijgbaar bij drogisterij Holland & Barrett en via www.salcura.nl.

Hierboven vind je een aantal interessante weetjes met betrekking tot Salcura. Heb je toch nog vragen? Klik dan hieronder op de button om naar het contactformulier te gaan en we beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.