Home / Pretty Vulgar
Welkom in de wereld van Pretty Vulgar

Pretty Vulgar

Oeh, leuk! Jij wil het merk Pretty Vulgar graag beter leren kennen! Pretty Vulgar werd opgericht door een groep doorgewinterde cosmetica-experts, innovators en visagisten die met hun merk een ode wilden brengen aan de rijkdom aan prachtige tegenstellingen die in ieder van ons schuilt. Het in Florida gevestigde merk biedt make-upcollecties voor gezicht, ogen, lippen en nagels. Bij Pretty Vulgar staat de schoonheid van tegenstellingen centraal. Het cosmeticamerk laat zich inspireren door kleurrijk taalgebruik, vintage invloeden en de ongekende diversiteit aan prachtige vogels om ons heen, en vertaalt deze naar een zinnenstrelend scala aan formules, verpakkingen en make-uplooks.

Op deze pagina begint jouw reis door de wereld van Pretty Vulgar. Hier vind je alle informatie over het merk en de leuke activiteiten die je kunt ondernemen om het merk beter te leren kennen. Hieronder vind je o.a. een pagina boordevol info over de filosofie van Pretty Vulgar, een pagina met cijfers en lanceringen en natuurlijk informatie over de activiteiten die je kunt doen om Pretty Vulgar beter te leren kennen. Enjoy!

 

Wil je graag meer weten over het ontstaan van dit merk? Of ben je wellicht nieuwsgierig naar de filosofie van Pretty Vulgar? Dan ben je hier op het goede adres. Klik hier om naar de juiste pagina te gaan.

Wil je de producten écht beter leren kennen? Check! Kaylies gaat je helpen! We hebben een speciale pagina met alle informatie over de beschikbare routes en levels van Pretty Vulgar. Coming soon!

Ben je benieuwd naar een lijst met lanceringen van dit merk? Of naar een lijst met interessante cijfers? Wellicht ben je wel op zoek naar reviews van andere vrouwen over dit merk? Coming soon!

Get connected. Start your Pretty Vulgar journey today.

Bij Pretty Vulgar vinden ze dat make-up er is om niet alleen het gezicht, maar het hele leven mooier te maken. Vandaar dat ze producten creëren die prachtig staan op het gezicht én op de kaptafel. Want Pretty Vulgar is veel meer dan een cosmeticamerk, het is een lifestyle. De producten zijn altijd cruelty-free en vrij van parabenen, sulfaten en ftalaten. Pretty Vulgar laat zich inspireren door al het moois dat ons omringt: antiek, kalligrafie, vogels, boeken, bloemen… en dan liefst de gevaarlijke, giftige varianten. Geheel in Pretty Vulgar-stijl nemen ze het goede uit deze slechte bloemen en laten het in de vorm van subtiele details terugkomen in elk van de producten. Die zijn soms ingetogen en klassiek, en dan weer even kleurrijk als het vulgaire taalgebruik waar we ons maar wat graag van bedienen. Want zeg nu zelf, niemand voelt zich toch elke dag exact hetzelfde? Waar je ook voor in de mood bent, je komt altijd perfect verzorgd voor de dag, met een stralende glimlach als de ultieme finishing touch.

  • Klassiek
  • Kleurrijk
  • Sierlijk

Alle Pretty Vulgar producten in de database van Kaylies vind je hier.

Pretty Vulgar is exclusief verkrijgbaar in Nederland bij parfumerie Douglas. Pretty Vulgar is verkrijgbaar op Douglas.nl en vanaf oktober verkrijgbaar in geselecteerde Douglas stores.

Hierboven vind je een aantal interessante weetjes met betrekking tot Pretty Vulgar. Heb je toch nog vragen? Klik dan hieronder op de button om naar het contactformulier te gaan en we beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.