Home / Origins
Natuur + wetenschap = een blije huid

Origins

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Origins combineert ingrediënten uit de natuur met niet-giftige alternatieven en geavanceerde wetenschap om veilige, effectieve producten te creëren. Op deze pagina begint jouw reis door de wereld van Origins. Hier vind je alle informatie over het merk en de leuke activiteiten die je kunt ondernemen om het merk beter te leren kennen. Hieronder vind je o.a. een pagina boordevol info over de filosofie van Origins, een pagina met cijfers en lanceringen en natuurlijk informatie over de activiteiten die je kunt doen om Origins beter te leren kennen. Enjoy!

Wil je graag meer weten over het ontstaan van dit merk? Of ben je wellicht nieuwsgierig naar de filosofie van Origins? Dan ben je hier op het goede adres. Coming soon!

Wil je de producten écht beter leren kennen? Check! Kaylies gaat je helpen! We hebben een speciale pagina met alle informatie over de beschikbare routes en levels van Origins. Coming soon!

Ben je benieuwd naar een lijst met lanceringen van dit merk? Of naar een lijst met interessante cijfers? Wellicht ben je wel op zoek naar reviews van andere vrouwen over dit merk? Coming soon!

Get connected. Start your Origins journey today.

Origins belooft 100% natuur. Het merk denkt goed na over elk ingrediënt dat word gebruikt – waar het vandaan komt, wat de voordelen zijn en welke invloed het heeft op je huid. Daarom worden alle producten eerst grondig op veiligheid getest. De producten van Origins worden bewust geformuleerd met ingrediënten van de hoogste kwaliteit van planten, de aarde en de zee gecombineerd met veilige, niet giftige alternatieven en geavanceerde wetenschap.

De formules van Origins bevatten geen parabenen, ftalaten, prpyleenglycol, minerale oliën, petrolatum, paraffine, DEA, polyethyleenbolletjes en dierlijke ingrediënten (behalve diervriendelijke honing en bijenwas). Origins maakt op een intelligente, eerbiedige en verantwoordelijke manier gebruik van duurzame hulpbronnen. De producten worden gefabriceerd met behulp van milieuvriendelijke verpakkingen en werkwijzen. Dit omdat Origins zich inzet voor het welzijn van jou en de planeet.

Bron: www.origins.eu

  • 100% natuur
  • Wetenschap
  • Blije huid
  • Bewuste formules

Alle Origins producten in de product catalogus van Kaylies vind je hier. Coming soon!

Origins is in Nederland verkrijgbaar bij parfumerie Douglas.

Hierboven vind je een aantal interessante weetjes met betrekking tot Origins. Heb je toch nog vragen? Klik dan hieronder op de button om naar het contactformulier te gaan en we beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.