Home / O.P.I.
The ultimate nail treatment

O.P.I.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Wil jij graag prachtige verzorgde nagels? Dan ben je bij OPI aan het goede adres.OPI nagellakken bieden betaalbare luxe en staan bekend om hun buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten – met een geweldige glans. Op deze pagina begint jouw reis door de wereld van OPI. Hier vind je alle informatie over het merk en de leuke activiteiten die je kunt ondernemen om het merk beter te leren kennen. Hieronder vind je o.a. een pagina boordevol info over de filosofie van OPI, een pagina met cijfers en lanceringen en natuurlijk informatie over de activiteiten die je kunt doen om OPI beter te leren kennen. Enjoy!

Wil je graag meer weten over het ontstaan van dit merk? Of ben je wellicht nieuwsgierig naar de filosofie van OPI? Dan ben je hier op het goede adres. Coming soon!

Wil je de producten écht beter leren kennen? Check! Kaylies gaat je helpen! We hebben een speciale pagina met alle informatie over de beschikbare routes en levels van OPI. Coming soon!

Ben je benieuwd naar een lijst met lanceringen van dit merk? Of naar een lijst met interessante cijfers? Wellicht ben je wel op zoek naar reviews van andere vrouwen over dit merk? Coming soon!

Get connected. Start your OPI journey today.

Als marktleider in professionele nagelverzorging is OPI toegewijd aan het produceren en leveren van hoge kwaliteit producten én diensten aan zowel salons als consumenten. Er wordt in hoge mate aandacht besteed aan veiligheid en innovatie. De gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel staan bij OPI altijd op de eerste plaats. OPI staat voor Odontorium Products Incorporated en stamt af van een klein bedrijf dat tandheelkundige producten maakte. De ontwikkeling van acrylnagels vond haar oorsprong namelijk in de tandheelkunde. Ieder voor- en najaar komt OPI met 12 nieuwe kleuren, gebaseerd op de nieuwste trends in de mode. Drijfveer achter het succes van de OPI nagellaklijn is Suzi Weiss-Fischmann – OPI Co-Founder & Brand Ambassador. Zij heeft een aangeboren gevoel voor mode en een onovertroffen vermogen om nieuwe kleurentrends te voorspellen en staat niet voor niets bekend als ‘the First Lady of Nails’.

Daarnaast lanceert OPI regelmatig eenmalige seizoenskleuren, die betrekking hebben op een actueel thema, een nieuwe film of in samenwerking met een ster. Zo heeft OPI verschillende limited edtions ontworpen in samenwerking met tennisster Serena Williams en pop icons Katy Perry, Nicki Minaj, Mariah Carey en Gwen Stefani.

Bron: www.opi.nl

  • Hoge kwaliteit
  • Innovatie
  • Originele namen
OPI

Alle OPI producten in de product catalogus van Kaylies vind je hier. Coming soon!

OPI nagellak is o.a. verkrijgbaar bij parfumerie Douglas. Voor meer informatie over salons en verkooppunten bij jou in de buurt: www.opi.nl.

Hierboven vind je een aantal interessante weetjes met betrekking tot OPI. Heb je toch nog vragen? Klik dan hieronder op de button om naar het contactformulier te gaan en we beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.