Home / NARS
Welkom in de wereld van NARS

NARS

Fantastisch! Jij wil het moderne en gedurfde merk NARS graag beter leren kennen. Dat snappen we bij Kaylies maar al te goed want NARS biedt een breed spectrum aan prachtige cosmetica en interessante formules op het gebied van huidverzorging. Op deze pagina begint jouw reis door de wereld van NARS. Hier vind je alle informatie over het merk en de leuke activiteiten die je kunt ondernemen om het merk beter te leren kennen. Hieronder vind je o.a. een pagina boordevol info over de filosofie van NARS, een pagina met cijfers en lanceringen en natuurlijk informatie over de activiteiten die je kunt doen om NARS beter te leren kennen. Enjoy!

Wil je graag meer weten over het ontstaan van dit merk? Of ben je wellicht nieuwsgierig naar de filosofie van NARS? Dan ben je hier op het goede adres. Klik hieronder om naar de juiste pagina te gaan.

Wil je de producten écht beter leren kennen? Check! Kaylies gaat je helpen! We hebben een speciale pagina met alle informatie over de beschikbare routes en levels van NARS. Klik hieronder op de button om naar de pagina toe te gaan.

Ben je benieuwd naar een lijst met lanceringen van dit merk? Of naar een lijst met interessante cijfers? Wellicht ben je wel op zoek naar reviews van andere vrouwen over dit merk? Coming soon!

Get connected. Start your NARS journey today.

NARS Cosmetics, dat al ruim twintig jaar staat voor uitdagende schoonheid, is een luxe beautymerk voor de moderne, onafhankelijke vrouw. Het merk, dat in 1994 werd opgericht door visagist François Nars, omarmt individualiteit en nodigt uit tot zelfexpressie en creativiteit door haute couture, high-style en progressiviteit te introduceren in de beautywereld. Gewaagde, verrassende kleuren en luxe texturen staan er garant voor dat elk product voldoet aan het dna van het merk – modern, gedurfd, iconisch. NARS cosmetics, dat in 2000 werd aangekocht door Shiseido, wordt wereldwijd aangeboden in gespecialiseerde beautywinkels en warenhuizen.

  • Modern
  • Gedurfd
  • Iconisch

Alle NARS producten in de product catalogus van Kaylies vind je hier.

NARS is (opnieuw) verkrijgbaar in Nederland sinds september 2017. Je koopt de producten van NARS bij de Bijenkorf Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en op debijenkorf.nl.

Hierboven vind je een aantal interessante weetjes met betrekking tot NARS. Heb je toch nog vragen? Klik dan hieronder op de button om naar het contactformulier te gaan en we beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.