Home / NARS – Holiday 2018 Provocateur Eyeshadow Palette
Holiday collection 2018

NARS – Holiday 2018 Provocateur Eyeshadow Palette

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

The story behind the product

Hieronder vind je eerst wat achtergrondinformatie over dit product. Een merk heeft altijd een uitgebreide filosofie rondom een product. Deze informatie zorgt ervoor dat je een product beter kunt leren kennen.

Meer informatie over NARS

Spikes & studs. Provocerende kleuren, gedurfde stijl.

NARS Cosmetics introduceert de Holiday 2018 collection. Laat de rebel in je los met deze schitterende, limited-edition collectie geïnspireerd op de iconische punkmode van de 1970’s. Voeg een gedurfde touch en glanzende glitter aan je stijl toe, kies voor een look met uitgesproken kleuren, provoceer met attitude.

Provacateur Eyeshadow-Palette Closed

Provocateur Eyeshadow-Palette Open

Provocateur Eyeshadow Palette

De vonken spatten er vanaf. Zes intensieve oogschaduwkleuren in een expressieve limited-edition voor een feestelijke make-up, variërend van soft tot shocking tot in de kleine uurtjes. Gloeiend gewaagd.

Kleuren

  • Vinyl – iridescent light peach
  • Endless Party – burnt mauve
  • Exploit – dusty rose met parelmoer glans
  • Screech – gold met zilveren glans
  • Smash It Up – shimmering black
  • Not For Sale – shimmering aubergine

Find your match

Op KAYLIES vind je alle informatie over een product zodat je een weloverwogen keuze kunt maken of dit product bij jou past. We hebben allemaal onze eigen voorwaarden en wensen als het om beauty gaat. Vind jouw perfecte match door onderstaande informatie naast jouw selectievoorwaarden te leggen.

Meer informatie over KAYLIES

Ingrediënten*

Nog niet beschikbaar. De ingrediëntenlijst wordt eventueel op een later moment toegevoegd.

Verpakking

Dit oogschaduwpalette met zes kleuren oogschaduw wordt uitgebracht in een stevige rechthoekige verpakking met studs aan de bovenkant van het palette.

Vragenlijst

Bij KAYLIES vinden we het heel interessant om te weten wat jij van een bepaald product vindt. Hieronder vind je een link naar een uitgebreide vragenlijst met betrekking tot dit product. De resultaten van deze vragenlijst worden anoniem getoond in onderstaand rapport. Laat jouw stem horen en klik op onderstaande button om naar de vragenlijst te gaan.

Rapportage

0 Kwaliteit
0 Applicatie
0 Houdbaarheid
0 Textuur

Ga naar het uitgebreide rapport. Binnenkort beschikbaar.

Did you find your perfect beauty match?

Nu je alles weet over dit product is het tijd om te beoordelen of dit product aan jouw wensen en voorwaarden voldoet. Indien dit het geval is vind je hieronder alle verkoopinformatie met betrekking tot dit product. Enjoy shopping! Mocht je nog wat extra informatie nodig hebben over dit product dan is het wellicht leuk om een story te doorlopen op KAYLIES. Een story is een kleine game waardoor je een product op een interactieve manier beter leert kennen en tegelijkertijd punten kunt sparen met jouw persoonlijke profiel op KAYLIES. Alle info hierover vind je tevens hieronder. See you there!

De NARS Holiday 2018 collectie is verkrijgbaar vanaf 15 oktober 2018. De producten zijn verkrijgbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Je koopt de producten ook online bij de Bijenkorf.

Nog niet beschikbaar.

Heb je alle informatie uitvoerig doorgenomen en toch nog vragen over dit product? Vul dan onderstaand formulier in.

*Let op: KAYLIES probeert altijd zo up to date mogelijk te blijven van de informatie met betrekking tot de producten die op de website worden vermeld. Gelieve er rekening mee te houden dat informatie tussentijds kan veranderen en dit artikel nog niet is bijgewerkt. Raadpleeg altijd de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest accurate lijst met ingrediënten. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.