Home / Maybelline
Welkom in de wereld van Maybelline

Maybelline

Maybelline.. wie kent het merk nou niet? In elke Nederlandse drogisterij kun je het merk wel vinden. Een schap vol toegankelijke cosmetica, volledig geïnspireerd op de laatste trends van de catwalk. Op deze pagina begint jouw reis door de wereld van Maybelline. Hier vind je alle informatie over het merk en de leuke activiteiten die je kunt ondernemen om het merk beter te leren kennen. Hieronder vind je o.a. een pagina boordevol info over de filosofie van Maybelline, een pagina met cijfers en lanceringen en natuurlijk informatie over de activiteiten die je kunt doen om Maybelline beter te leren kennen. Enjoy!

 

Wil je graag meer weten over het ontstaan van dit merk? Of ben je wellicht nieuwsgierig naar de filosofie van Maybelline? Dan ben je hier op het goede adres. Klik hieronder om naar de juiste pagina te gaan.

Wil je de producten écht beter leren kennen? Check! Kaylies gaat je helpen! We hebben een speciale pagina met alle informatie over de beschikbare routes en levels van Maybelline. Klik hieronder op de button om naar de pagina te gaan.

Ben je benieuwd naar een lijst met lanceringen van dit merk? Of naar een lijst met interessante cijfers? Wellicht ben je wel op zoek naar reviews van andere vrouwen over dit merk? Coming soon!

Get connected. Start your Maybelline journey today.

Maybelline is in 1915 opgericht door T.L. Williams. Het bedrijf is vernoemd naar de zus van Thomas Lyle genaamd Maybel. De zus van Thomas gebruikte vroeger o.a. een combinatie van Vaseline en houtskool om haar wimpers donkerder te maken voor een zwoele oogopslag. Hierdoor was het idee voor het bedrijf Maybelline geboren en de rest is geschiedenis! De naam Maybelline is ontstaan door de combinatie van Maybel en Vaseline. Samen Maybelline! Maybelline staat voor on-trend expertise, geavanceerde formules en toegankelijke cosmetica. Het merk is in 129 landen verkrijgbaar en heeft een assortiment met meer dan 200 producten.

  • Cool
  • Urban
  • On-trend
  • Toegankelijk

Alle Maybelline producten in de database van Kaylies vind je hier.

Maybelline is in Nederland verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en luxe parfumerieën. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Kruidvat of Douglas.

Hierboven vind je een aantal interessante weetjes met betrekking tot Maybelline. Heb je toch nog vragen? Klik dan hieronder op de button om naar het contactformulier te gaan en we beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.