Home / Magicstripes
Spa on the go

Magicstripes

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Op deze pagina begint jouw reis door de wereld van Magicstripes. Hier vind je alle informatie over het merk en de leuke activiteiten die je kunt ondernemen om het merk beter te leren kennen. Hieronder vind je o.a. een pagina boordevol info over de filosofie van Magicstripes, een pagina met cijfers en lanceringen en natuurlijk informatie over de activiteiten die je kunt doen om Magicstripes beter te leren kennen. Enjoy!

Wil je graag meer weten over het ontstaan van dit merk? Of ben je wellicht nieuwsgierig naar de filosofie van Magicstripes? Dan ben je hier op het goede adres. Klik hier om naar de juiste pagina te gaan. Coming soon!

Wil je de producten écht beter leren kennen? Check! KAYLIES gaat je helpen! We hebben een speciale pagina met alle informatie over de beschikbare routes en levels van Magicstripes. Coming soon!

Ben je benieuwd naar een lijst met lanceringen van dit merk? Of naar een lijst met interessante cijfers? Wellicht ben je wel op zoek naar reviews van andere vrouwen over dit merk? Coming soon!

Get connected. Start your Magicstripes journey today.

Founder Natalie Franz, die eerder de make-up van Lady Gaga, Taylor Swift en Alessandra Ambrosio deed, raakte tijdens haar trip door Azië geïnspireerd door Japanse skincare. Niet veel later waren daar de innovatieve maskers die écht doen wat ze beloven. Sterker nog: de sheetmaskers van it-brand Magicstrips zijn not your typical sheet mask en doen wonderen voor je huid. Enjoy the Magic en word net als Heidi Klum en Viktoria Heilbrunner een #magicgirl.

  • Simpel en gemakkelijk
  • Snelle resultaten

Coming soon!

Alle Magicstripes producten in de product catalogus van Kaylies vind je hier.

Magicstripes is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij The Coucou Club.

Hierboven vind je een aantal interessante weetjes met betrekking tot Magicstripes. Heb je toch nog vragen? Klik dan hieronder op de button om naar het contactformulier te gaan en we beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.