Home / MAC Cosmetics
Miljoenen fans over de hele wereld

MAC Cosmetics

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Elke make-up addict kent MAC Cosmetics wel. De meest geweldige limited edition collecties worden door dit merk uitgebracht. Soms staan er enorme rijen voor de MAC stores als er weer eens een make-up collectie word uitgebracht met een bekende celeb. Op deze pagina begint jouw reis door de wereld van MAC Cosmetics. Hier vind je alle informatie over het merk en de leuke activiteiten die je kunt ondernemen om het merk beter te leren kennen. Hieronder vind je o.a. een pagina boordevol info over de filosofie van MAC Cosmetics, een pagina met cijfers en lanceringen en natuurlijk informatie over de activiteiten die je kunt doen om MAC Cosmetics beter te leren kennen. Enjoy!

Wil je graag meer weten over het ontstaan van dit merk? Of ben je wellicht nieuwsgierig naar de filosofie van MAC Cosmetics? Dan ben je hier op het goede adres. Coming soon!

Wil je de producten écht beter leren kennen? Check! Kaylies gaat je helpen! We hebben een speciale pagina met alle informatie over de beschikbare routes en levels van MAC Cosmetics. Coming soon!

Ben je benieuwd naar een lijst met lanceringen van dit merk? Of naar een lijst met interessante cijfers? Wellicht ben je wel op zoek naar reviews van andere vrouwen over dit merk? Coming soon!

Get connected. Start your MAC Cosmetics journey today.

M·A·C (Make-up Art Cosmetics), pionier op het gebied van professionele make-up en wereldwijd vermaard om zijn trends die backstage ontstaan, werd in 1984 opgericht in Toronto en maakt deel uit van de groep Estée Lauder Companies, Inc. Het merk geniet alsmaar meer bekendheid dankzij de mond-aan-mondreclame van make-upartiesten, modellen, fotografen en journalisten van over de hele wereld. M·A·C is nu in 110 landen vertegenwoordigd.

  • Diversiteit
  • Individualiteit
  • Trendsetting
  • Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Alle MAC Cosmetics producten in de product catalogus van Kaylies vind je hier. Coming soon!

MAC Cosmetics is verkrijgbaar bij verschillende Douglas filialen en MAC Stores/counters en tevens via www.maccosmetics.nl.

Hierboven vind je een aantal interessante weetjes met betrekking tot MAC Cosmetics. Heb je toch nog vragen? Klik dan hieronder op de button om naar het contactformulier te gaan en we beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.