Home / MAC Cosmetics – Shiny Pretty Things Party Favors Mini Glitter & Pigments
Shiny Pretty Things

MAC Cosmetics – Shiny Pretty Things Party Favors Mini Glitter & Pigments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

The story behind the product

Hieronder vind je eerst wat achtergrondinformatie over dit product. Een merk heeft altijd een uitgebreide filosofie rondom een product. Deze informatie zorgt ervoor dat je een product beter kunt leren kennen.

Meer informatie over MAC Cosmetics

Shiny Pretty Things

Elk jaar brengt MAC Cosmetics weer een geweldige en uitgebreide holiday collectie uit die je niet wil missen. We moeten nog bijna bijkomen van de Snowball collectie van vorig jaar (hallo geweldige lipstick set!) maar het is nu toch echt tijd om kennis te gaan maken met de nieuwste collectie van 2018. In de collectie vind je veel producten, sets en kits. Er is voor ieder wat wils. De collectie staat voor more is more met geweldige glans, glitter en shine.

Party Favors

Een kit met twee mini glitters en pigmenten in gouden of roze tinten. Verkrijgbaar in twee varianten:

Gold

  • Mini Pigment in English Gilt: Bright champagne
  • Mini Pigment in Shine Time: Sparkling burgundy
  • Mini Glitter inCopper
  • Mini Glitter in Gold: Sparklingchunky gold
  • Candy Wrapper Bag in Blue

Pink

  • Mini Pigment in Pink Opal: White frost with opal pink
  • Mini Pigment in Bright Fuchsia: Bright Fuchsia pink
  • Mini Glitter in PinkHologram 150 Micron: Light pink with silver shimmer
  • Mini Glitter in Heliotrope: Glimmeringroyal purple
  • Candy Wrapper Bag in Green

Find your match

Op KAYLIES vind je alle informatie over een product zodat je een weloverwogen keuze kunt maken of dit product bij jou past. We hebben allemaal onze eigen voorwaarden en wensen als het om beauty gaat. Vind jouw perfecte match door onderstaande informatie naast jouw selectievoorwaarden te leggen.

Meer informatie over KAYLIES

Ingrediënten*

Nog niet beschikbaar. De ingrediëntenlijst wordt eventueel op een later moment toegevoegd.

Verpakking

De pigments en glitters worden verkocht in een plastic verpakking.

Vragenlijst

Bij KAYLIES vinden we het heel interessant om te weten wat jij van een bepaald product vindt. Hieronder vind je een link naar een uitgebreide vragenlijst met betrekking tot dit product. De resultaten van deze vragenlijst worden anoniem getoond in onderstaand rapport. Laat jouw stem horen en klik op onderstaande button om naar de vragenlijst te gaan.

Rapport

0 Kwaliteit
0 Applicatie
0 Houdbaarheid
0 Textuur

Ga naar het uitgebreide rapport. Binnenkort beschikbaar.

1 = slecht, 2 = matig, 3 = gemiddeld, 4 = goed, 5 = zeer goed

Did you find your perfect beauty match?

Nu je alles weet over dit product is het tijd om te beoordelen of dit product aan jouw wensen en voorwaarden voldoet. Indien dit het geval is vind je hieronder alle verkoopinformatie met betrekking tot dit product. Enjoy shopping! Mocht je nog wat extra informatie nodig hebben over dit product dan is het wellicht leuk om een story te doorlopen op KAYLIES. Een story is een kleine game waardoor je een product op een interactieve manier beter leert kennen en tegelijkertijd punten kunt sparen met jouw persoonlijke profiel op KAYLIES. Alle info hierover vind je tevens hieronder. See you there!

De collectie is vanaf de Pre Launch @ de Bijenkorf  verkrijgbaar op 1 november 2018. Daarnaast zal de collectie vanaf 8 november 2018 officieel gelanceerd worden bij M.A.C Cosmetics en www.maccosmetics.nl.

Nog niet beschikbaar.

Heb je alle informatie uitvoerig doorgenomen en toch nog vragen over dit product? Vul dan onderstaand formulier in.

*Let op: KAYLIES probeert altijd zo up to date mogelijk te blijven van de informatie met betrekking tot de producten die op de website worden vermeld. Gelieve er rekening mee te houden dat informatie tussentijds kan veranderen en dit artikel nog niet is bijgewerkt. Raadpleeg altijd de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest accurate lijst met ingrediënten. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.