Home / LOV x Hatice Schmidt The Eyeshadow Palette
Kenmerkende handtekening van Hatice

LOV x Hatice Schmidt The Eyeshadow Palette

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

The story behind the product

Hieronder vind je eerst wat achtergrondinformatie over dit product. Een merk heeft altijd een uitgebreide filosofie rondom een product. Deze informatie zorgt ervoor dat je een product beter kunt leren kennen.

Meer informatie over L.O.V. Cosmetics

Expressieve looks

Top Influencer Hatice Schmidt heeft de bewondering van haar volgers verkregen voor haar expressieve looks en bovenal door altijd zichzelf te blijven. The queen of beauty youtubers heeft nu haar eigen exclusieve make-up collectie gecreerd in samenwerking met L.O.V., bestaande uit haar persoonlijke favorieten. De gelimiteerde collectie, die exclusief verkrijgbaar zal zijn in Duitsland, Oostenrijk en Nederland in de winter van 2018, belichaamt de herkenbaar informele en zelfverzekerde stijl van Hatice. De focus ligt op maximale effecten, krachtige kleuren en natuurlijk de ultieme must-haves voor een typische Hatice Look.

Elk detail draagt de kenmerkende handtekening van Hatice: “Ik begeleidde de productontwikkeling vanaf dag 1 en heb mijn eigen ideeën bijgedragen in elke fase – van de beginfase tot de realisatie. Het kiezen van de kleuren en texturen, het bedenken van namen voor de kleuren, het helpen ontwerpen van de verpakking en het deelnemen aan de shoots was zo leuk. De nauwe samenwerking met het L.O.V Team was erg inspirerend en ik ben enorm dankbaar dat ik de make-upcollectie van mijn dromen heb kunnen realiseren”, aldus Hatice.

Brand Manager Derya Dereli, die verantwoordelijk is voor de L.O.V Collections, voegt hieraan toe: “Hatice Schmidt wist precies wat ze van de producten verwachtte. Het totale concept was een geheel en had vanaf het begin een zeer hoge standaard! Hatice was betrokken bij alle fases van de ontwikkeling – van de verpakking tot het ontwerp, de texturen en de fotografie. Het was geweldig om samen ideeën uit te wisselen. De resultaten zijn indrukwekkend, of om het in Hati’s woorden te zeggen: the tea is hot! Nu kijken we uit naar de feedback van de consumenten! ”

The Eyeshadow Palette

THE TEA IS HOT! Het oogschaduwpalet is de IT- piece van de collectie. De selectie van kleuren vertegenwoordigt een perfecte combinatie van neutrale en expressieve, kleurintensieve tinten. Matte, romige en metallic texturen verenigen alle favoriete kleuren van Hatice. 15 hooggepigmenteerde oogschaduwkleuren met unieke en individuele namen “Muddi” (Duits jargon voor moeder), “Bish listen” en “Slay” benadrukken Hati’s sterke persoonlijkheid – you go girl! De elegante matte verpakking geeft het palet een luxe en stoere uitstraling.

Find your match

Op KAYLIES vind je alle informatie over een product zodat je een weloverwogen keuze kunt maken of dit product bij jou past. We hebben allemaal onze eigen voorwaarden en wensen als het om beauty gaat. Vind jouw perfecte match door onderstaande informatie naast jouw selectievoorwaarden te leggen.

Meer informatie over KAYLIES

Vragenlijst

Bij KAYLIES vinden we het heel interessant om te weten wat jij van een bepaald product vindt. Hieronder vind je een link naar een uitgebreide vragenlijst met betrekking tot dit product. De resultaten van deze vragenlijst worden anoniem getoond in onderstaand rapport. Laat jouw stem horen en klik op onderstaande button om naar de vragenlijst te gaan.

Rapport

0 Kwaliteit
0 Applicatie
0 Houdbaarheid
0 Textuur

Ga naar het uitgebreide rapport. Binnenkort beschikbaar.

1 = slecht, 2 = matig, 3 = gemiddeld, 4 = goed, 5 = zeer goed

Did you find your perfect beauty match?

Nu je alles weet over dit product is het tijd om te beoordelen of dit product aan jouw wensen en voorwaarden voldoet. Indien dit het geval is vind je hieronder alle verkoopinformatie met betrekking tot dit product. Enjoy shopping! Mocht je nog wat extra informatie nodig hebben over dit product dan is het wellicht leuk om een story te doorlopen op KAYLIES. Een story is een kleine game waardoor je een product op een interactieve manier beter leert kennen en tegelijkertijd punten kunt sparen met jouw persoonlijke profiel op KAYLIES. Alle info hierover vind je tevens hieronder. See you there!

De L.O.V. Cosmetics x Hatice Schmidt collectie is exclusief verkrijgbaar bij Etos vanaf november 2018.

Nog niet beschikbaar.

Heb je alle informatie uitvoerig doorgenomen en toch nog vragen over dit product? Vul dan onderstaand formulier in.

*Let op: KAYLIES probeert altijd zo up to date mogelijk te blijven van de informatie met betrekking tot de producten die op de website worden vermeld. Gelieve er rekening mee te houden dat informatie tussentijds kan veranderen en dit artikel nog niet is bijgewerkt. Raadpleeg altijd de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest accurate lijst met ingrediënten. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.