Home / L’Oréal Paris x Isabel Marant Lipstick
Beauty musthaves

L’Oréal Paris x Isabel Marant Lipstick

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

The story behind the product

Hieronder vind je eerst wat achtergrondinformatie over dit product. Een merk heeft altijd een uitgebreide filosofie rondom een product. Deze informatie zorgt ervoor dat je een product beter kunt leren kennen.

Meer informatie over L′Oréal Paris

Capsule collectie

L’Oréal Paris heeft samen met Isabel Marant een geweldige make-up collectie gelanceerd onder de naam Most Wanted. De collectie wordt gelanceerd tijdens Paris Fashion Week in September 2018. De collectie die is ontwikkelt door de ontwerpster – die bekend staat om haar Parisian cool girl designs – is easy to wear voor iedereen. De producten zijn altijd en overal te gebruiken en zijn makkelijk in gebruik.

‘I’ve always interpreted fashion’s ready-to-wear literally, and I couldn’t be more thrilled at this chance to do that in make-up with an on-the-go collection with L’Oréal Paris. It has been a dream to get right inside make-up innovation and to offer this collection of day-into-night, natural-to-smoking makeup essentials I have always wanted’ aldus Isabel Marant.

In de collectie vind je vijf edgy producten die praktisch in gebruik zijn. De producten die worden uitgebracht zijn voor de ogen, lippen en de wangen.

Find your match

Op KAYLIES vind je alle informatie over een product zodat je een weloverwogen keuze kunt maken of dit product bij jou past. We hebben allemaal onze eigen voorwaarden en wensen als het om beauty gaat. Vind jouw perfecte match door onderstaande informatie naast jouw selectievoorwaarden te leggen.

Meer informatie over KAYLIES

Ingrediënten*

Nog niet bekend. Wordt eventueel op een later moment toegevoegd.

Verpakking

Deze lipsticks worden uitgebracht in een matte rubberen lipstickhuls. De lipstick heeft dezelfde iconische formule als de andere Color Riche lipsticks.

De kleuren

Rapport

Hieronder vind je een link naar een uitgebreide vragenlijst met betrekking tot dit product. De resultaten van deze vragenlijst worden anoniem getoond in onderstaand rapport. Coming soon!

0 Kwaliteit
0 Applicatie
0 Houdbaarheid
0 Textuur

Did you find your perfect beauty match?

Nu je alles weet over dit product is het tijd om te beoordelen of dit product aan jouw wensen en voorwaarden voldoet. Indien dit het geval is vind je hieronder alle verkoopinformatie met betrekking tot dit product. Enjoy shopping! Mocht je nog wat extra informatie nodig hebben over dit product dan is het wellicht leuk om een story te doorlopen op KAYLIES. Een story is een kleine game waardoor je een product op een interactieve manier beter leert kennen en tegelijkertijd punten kunt sparen met jouw persoonlijke profiel op KAYLIES. Alle info hierover vind je tevens hieronder. See you there!

De L’Oréal Paris x Isabel Marant collectie is in Nederland o.a. verkrijgbaar bij Bol.com. De producten zijn in beperkte oplage verkrijgbaar omdat ze onderdeel zijn van een limited edition collectie.

Nog niet beschikbaar.

Heb je alle informatie uitvoerig doorgenomen en toch nog vragen over dit product? Vul dan onderstaand formulier in.

*Let op: KAYLIES probeert altijd zo up to date mogelijk te blijven van de informatie met betrekking tot de producten die op de website worden vermeld. Gelieve er rekening mee te houden dat informatie tussentijds kan veranderen en dit artikel nog niet is bijgewerkt. Raadpleeg altijd de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest accurate lijst met ingrediënten. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.