Home / L’Occitane
Een inspirerende schoonheid

L’Occitane

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Bij L’Occitane schenken ze het beste van de Provence voor een unieke en stralende schoonheid. Dagelijks zet L’Occitane zich in om de schoonheid van de natuur te behouden.Op deze pagina begint jouw reis door de wereld van dit mooie merk. Hier vind je alle informatie over het merk en de leuke activiteiten die je kunt ondernemen om het merk beter te leren kennen. Hieronder vind je o.a. een pagina boordevol info over de filosofie van L’Occitane, een pagina met cijfers en lanceringen en natuurlijk informatie over de activiteiten die je kunt doen om L’Occitane beter te leren kennen. Enjoy!

Wil je graag meer weten over het ontstaan van dit merk? Of ben je wellicht nieuwsgierig naar de filosofie van L’Occitane? Dan ben je hier op het goede adres. Coming soon!

Wil je de producten écht beter leren kennen? Check! Kaylies gaat je helpen! We hebben een speciale pagina met alle informatie over de beschikbare routes en levels van L’Occitane. Coming soon!

Ben je benieuwd naar een lijst met lanceringen van dit merk? Of naar een lijst met interessante cijfers? Wellicht ben je wel op zoek naar reviews van andere vrouwen over dit merk? Coming soon!

Get connected. Start your L’Occitane journey today.

L’Occitane is een verhaal van passie. Olivier Baussan destileerde op 23 jarige leeftijd de essentiële olie van rozemarijn met zijn oude alambic en zijn kennis van natuur. Met zijn busje ging hij ze vervolgens op de locale Provençaalse markten verkopen. Zo begon het avontuur van L’Occitane. De natuur onthult dagelijks haar geheimen. Bij L’Occitane proberen ze iedere dag de verborgen schatten van de natuur te onthullen dankzij de onderzoekslaboratoria door de creatie van natuurlijke cosmetica. De fabriek in Manosque onthult de expertise geïnspireerd door de natuur.

Bron: nl.loccitane.com

  • Het beste van de Provence
  • Schoonheid van de natuur (behouden)
  • Milieuvriendelijk

Alle L’Occitane producten in de product catalogus van Kaylies vind je hier. Coming soon!

L’Occitane is verkrijgbaar bij L’Occitane boetieks en online via www.loccitane.nl.

Hierboven vind je een aantal interessante weetjes met betrekking tot L’Occitane. Heb je toch nog vragen? Klik dan hieronder op de button om naar het contactformulier te gaan en we beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.