Home / Lixirskin
Advanced yet relaxed approach to good skin

Lixirskin

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Leuk! Jij wil Lixirskin graag beter leren kennen. Dat snappen we bij KAYLIES maar al te goed. Op deze pagina begint jouw reis door de wereld van Lixirskin. Hier vind je alle informatie over het merk en de leuke activiteiten die je kunt ondernemen om het merk beter te leren kennen. Hieronder vind je o.a. een pagina boordevol info over de filosofie van Lixirskin, een pagina met cijfers en lanceringen en natuurlijk informatie over de activiteiten die je kunt doen om Lixirskin beter te leren kennen. Enjoy!

Wil je graag meer weten over het ontstaan van dit merk? Of ben je wellicht nieuwsgierig naar de filosofie van Lixirskin? Dan ben je hier op het goede adres. Coming soon!

Wil je de producten écht beter leren kennen? Check! KAYLIES gaat je helpen! We hebben een speciale pagina met alle informatie over de beschikbare routes en levels van Lixirskin. Coming soon!

Ben je benieuwd naar een lijst met lanceringen van dit merk? Of naar een lijst met interessante cijfers? Wellicht ben je wel op zoek naar reviews van andere vrouwen over dit merk? Coming soon!

Get connected. Start your Lixirskin journey today.

Lixirskin is hét London-based merk dat in korte tijd cultstatus heeft verworven bij de beautykenners. Lixirskin is ontwikkeld door Colette Haydon, dokter in de dermo-pharmacie, en het brein achter waarschijnlijk het merendeel van je beautyfavorieten. Lixirskin gelooft dat je de huid vermoeit met te veel actieve ingrediënten. Op basis van haar jarenlange lab-ervaring heeft Colette met Lixirskin daarom een mix van universele essentials voor de dagelijkse huidbehoeften ontwikkeld, gepaard met gerichte nachtverzorging voor specifieke doeleinden. Een transparante, vooruitstrevende, maar relaxte benadering van huidverzorging. En niet te vergeten: met een ‘topshelfie proof’ packaging.

  • Universal skin needs
  • Less is more
  • Goede ingrediënten met bewezen effect

Alle Lixirskin producten in de product catalogus van KAYLIES vind je hier.

Lixirskin is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij The Coucou Club.

Hierboven vind je een aantal interessante weetjes met betrekking tot Lixirskin. Heb je toch nog vragen? Klik dan hieronder op de button om naar het contactformulier te gaan en we beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.