Home / KORA Organics
Nourish your mind, body & skin

KORA Organics

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Op deze pagina begint jouw reis door de wereld van KORA Organics. Hier vind je alle informatie over het merk en de leuke activiteiten die je kunt ondernemen om het merk beter te leren kennen. Hieronder vind je o.a. een pagina boordevol info over de filosofie van KORA Organics, een pagina met cijfers en lanceringen en natuurlijk informatie over de activiteiten die je kunt doen om KORA Organics beter te leren kennen. Enjoy!

Wil je graag meer weten over het ontstaan van dit merk? Of ben je wellicht nieuwsgierig naar de filosofie van KORA Organics? Dan ben je hier op het goede adres. Klik hier om naar de juiste pagina te gaan. Coming soon!

Wil je de producten écht beter leren kennen? Check! KAYLIES gaat je helpen! We hebben een speciale pagina met alle informatie over de beschikbare routes en levels van KORA Organics. Klik hier om naar de pagina te gaan. Coming soon!

Ben je benieuwd naar een lijst met lanceringen van dit merk? Of naar een lijst met interessante cijfers? Wellicht ben je wel op zoek naar reviews van andere vrouwen over dit merk? Klik hier om naar de pagina te gaan. Coming soon!

Get connected. Start your KORA Organics journey today.

KORA Organics is opgericht door Miranda Kerr, waarvan haar voornaamste doel is om mensen een gezonder alternatief te bieden voor bestaande merken op de markt, ze zelfvertrouwen te geven en hun huid te transformeren. Miranda’s holistische benadering van huidverzorging is de motor achter de formules van KORA Organics. De producten zijn ontwikkeld om de huid en geest te verrijken. Neem op een drukke dag even de tijd voor jezelf om de geest, het lichaam en huid te voeden. Samen met een team consultants en onderzoekers op het gebied van microbiologie, aromatherapie en organische chemie gespecialiseerd in biologische en natuurlijke formuleringen, identificeerde Miranda de belangrijkste ingrediënten op basis van hun natuurlijke geneeskrachtige en beschermende werking, zoals noniextract, rozenbottelolie, duindoornolie en groene thee. De producten zijn ontwikkeld om de huid en geest te verrijken. KORA Organics gebruikt gecertificeerd biologische en natuurlijke ingrediënten om de eenvoudige reden dat alles wat je op de huid doet, door de huid wordt opgenomen. Bij KORA Organics zijn ze ervan overtuigd dat een gezonde huid het mooist is.

  • Een momentje voor jezelf
  • Positief
  • Hoge kwaliteit

Alle KORA Organics producten in de product catalogus van KAYLIES vind je hier. Coming soon!

KORA Organics is in Nederland verkrijgbaar bij parfumerie Douglas.

Hierboven vind je een aantal interessante weetjes met betrekking tot KORA Organics. Heb je toch nog vragen? Klik dan hieronder op de button om naar het contactformulier te gaan en we beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.