Home / Kilian
Timeless luxury

Kilian

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Ga je het liefst voor hele bijzondere parfums? Geuren die je niet op elke hoek van de straat bij iemand anders ruikt? Dan ben je bij Kilian aan het goede adres. Hier vind je alle informatie over het merk en de leuke activiteiten die je kunt ondernemen om het merk beter te leren kennen. Hieronder vind je o.a. een pagina boordevol info over de filosofie van Kilian, een pagina met cijfers en lanceringen en natuurlijk informatie over de activiteiten die je kunt doen om Kilian beter te leren kennen. Enjoy!

Wil je graag meer weten over het ontstaan van dit merk? Of ben je wellicht nieuwsgierig naar de filosofie van Kilian? Dan ben je hier op het goede adres. Coming soon!

Wil je de producten écht beter leren kennen? Check! Kaylies gaat je helpen! We hebben een speciale pagina met alle informatie over de beschikbare routes en levels van Kilian. Coming soon!

Ben je benieuwd naar een lijst met lanceringen van dit merk? Of naar een lijst met interessante cijfers? Wellicht ben je wel op zoek naar reviews van andere vrouwen over dit merk? Coming soon!

Get connected. Start your Kilian journey today.

Als nazaat van het cognacmerk Hennessey heeft Kilian Hennessey de goede smaak van zijn familie en zijn kennis van geuren gecombineerd in een parfumlijn die zijn naam draagt. Met grote parfumhuizen als zijn leermeesters, waaronder Christian Dior, Paco Rabanne, Alexander McQueen en Giorgio Armani, creëerde Kilian een perfecte verbintenis tussen elegantie en compromisloze luxe. Alle geuren staan erom bekend jeugdherinneringen op te roepen en zijn uitermate verfijnd en tijdloos luxueus. Kilian heeft in de afgelopen 10 jaar al meer dan 35 geuren uitgebracht in meer dan 40 landen en maakt sinds 2016 deel uit van Estée Lauder Companies.

  • Niche
  • Elegant
  • Eco-luxe

Alle Kilian parfums in de product catalogus van Kaylies vind je hier. Coming soon!

De parfums van Kilian zijn verkrijgbaar bij Douglas en Skins.

Hierboven vind je een aantal interessante weetjes met betrekking tot Kilian. Heb je toch nog vragen? Klik dan hieronder op de button om naar het contactformulier te gaan en we beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.