Home / GLAMGLOW
Hello sexy

GLAMGLOW

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Ben jij een echte fan van gezichtsmaskers? Dan ken je GLAMGLOW ongetwijfeld al heel goed. In het assortiment van GLAMGLOW vind je naast gezichtsmaskers nog een heleboel andere fijne producten die je zeker wil leren kennen. Op deze pagina begint jouw reis door de wereld van GLAMGLOW. Hier vind je alle informatie over het merk en de leuke activiteiten die je kunt ondernemen om het merk beter te leren kennen. Hieronder vind je o.a. een pagina boordevol info over de filosofie van GLAMGLOW, een pagina met cijfers en lanceringen en natuurlijk informatie over de activiteiten die je kunt doen om GLAMGLOW beter te leren kennen. Enjoy!

Wil je graag meer weten over het ontstaan van dit merk? Of ben je wellicht nieuwsgierig naar de filosofie van GLAMGLOW? Dan ben je hier op het goede adres. Coming soon!

Wil je de producten écht beter leren kennen? Check! Kaylies gaat je helpen! We hebben een speciale pagina met alle informatie over de beschikbare routes en levels van GLAMGLOW. Coming soon!

Ben je benieuwd naar een lijst met lanceringen van dit merk? Of naar een lijst met interessante cijfers? Wellicht ben je wel op zoek naar reviews van andere vrouwen over dit merk? Coming soon!

Get connected. Start your GLAMGLOW journey today.

GLAMGLOW is bedacht door Glenn & Shannon Dellimore in 2010, toen echter alleen nog beschikbaar voor de professionele wereld van de muziek en mode industrie. Sinds 2011 is het merk ook beschikbaar voor de consument en toen ging het hard met het merk. Inmiddels is GLAMGLOW in 86 landen verkrijgbaar verdeeld over ongeveer 6500 verkooppunten. GLAMGLOW heeft al verschillende beauty awards gewonnen en staan bekend om de innovatieve mud mask treatments die meteen een prachtig resultaat leveren. GLAMGLOW is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij parfumerie Douglas.

  • Always sexy
  • Luxe
  • Hollywood glow
  • Innovatief
  • Fun

Alle GLAMGLOW producten in de product catalogus van Kaylies vind je hier.

GLAMGLOW is in Nederland verkrijgbaar bij parfumerie Douglas.

Hierboven vind je een aantal interessante weetjes met betrekking tot GLAMGLOW. Heb je toch nog vragen? Klik dan hieronder op de button om naar het contactformulier te gaan en we beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.