Home / FILORGA
Being yourself, better

FILORGA

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

FILORGA staat bekende om de injecteerbare medische anti-age producten. Ben je op zoek naar innovatieve anti-aging producten? Dan ben je bij FILORGA aan het goede adres. Op deze pagina begint jouw reis door de wereld van FILORGA. Hier vind je alle informatie over het merk en de leuke activiteiten die je kunt ondernemen om het merk beter te leren kennen. Hieronder vind je o.a. een pagina boordevol info over de filosofie van FILORGA, een pagina met cijfers en lanceringen en natuurlijk informatie over de activiteiten die je kunt doen om FILORGA beter te leren kennen. Enjoy!

Wil je graag meer weten over het ontstaan van dit merk? Of ben je wellicht nieuwsgierig naar de filosofie van FILORGA? Dan ben je hier op het goede adres. Coming soon!

Wil je de producten écht beter leren kennen? Check! Kaylies gaat je helpen! We hebben een speciale pagina met alle informatie over de beschikbare routes en levels van FILORGA. Coming soon!

Ben je benieuwd naar een lijst met lanceringen van dit merk? Of naar een lijst met interessante cijfers? Wellicht ben je wel op zoek naar reviews van andere vrouwen over dit merk? Coming soon!

Get connected. Start your FILORGA journey today.

FILORGA is opgericht in 1978 door Michel Tordjman, een Franse dokter die bekend staat om de New Cellular Treatment Factor. Dit is een unieke injecteerbare oplossing dat huidveroudering verminderd en zelf voorkomt. In 2007 werd de eerste huidverzorgingslijn gepresenteerd onder de naam MEDI-COSMETIQUE, geinspireerd door niet chirurgische anti-aging procedures. Nu staat Filorga voor dertig jaar ervaring in geavanceerd onderzoek en blijft constant op de hoogte van de ontdekkingen op het gebied van celveroudering. De Filorga behandelingen ( injecties ter opvulling rimpels, polyrevitaliserende mesotherapie-injecties, medische peelings) worden dagelijks in esthetische medische praktijken in meer dan 40 landen gebruikt. FILORGA is exclusief verkrijgbaar bij een aantal geselecteerde ICI PARIS XL filialen en in de webshop.

  • Effectiviteit
  • Luxe
  • High-tech

Alle FILORGA producten in de product catalogus van Kaylies vind je hier. Coming soon!

FILORGA is exclusief verkrijgbaar bij een aantal geselecteerde ICI PARIS XL filialen en in de webshop.

Hierboven vind je een aantal interessante weetjes met betrekking tot FILORGA. Heb je toch nog vragen? Klik dan hieronder op de button om naar het contactformulier te gaan en we beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.