Home / FAJU
Natural High Performance Skincare

FAJU

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Drie hoogwaardige gezichtsserums met de meest pure ingrediënten van over de hele wereld en alleen natuurlijke extracten om de huid het allerbeste te geven. FAJU skincare is een nieuw merk dat effectieve en fijne serums biedt met ieder een unieke werking en direct resultaat. Op deze pagina begint jouw reis door de wereld van FAJU. Hier vind je alle informatie over het merk en de leuke activiteiten die je kunt ondernemen om het merk beter te leren kennen. Hieronder vind je o.a. een pagina boordevol info over de filosofie van FAJU, een pagina met cijfers en lanceringen en natuurlijk informatie over de activiteiten die je kunt doen om FAJU beter te leren kennen. Enjoy!

Wil je graag meer weten over het ontstaan van dit merk? Of ben je wellicht nieuwsgierig naar de filosofie van FAJU? Dan ben je hier op het goede adres. Coming soon!

Wil je de producten écht beter leren kennen? Check! Kaylies gaat je helpen! We hebben een speciale pagina met alle informatie over de beschikbare routes en levels van FAJU. Coming soon!

Ben je benieuwd naar een lijst met lanceringen van dit merk? Of naar een lijst met interessante cijfers? Wellicht ben je wel op zoek naar reviews van andere vrouwen over dit merk? Coming soon!

Get connected. Start your FAJU journey today.

FAJU, wat ‘jezelf helen’ betekent in de West-Afrikaanse taal Wolof, is een nieuw huidverzorgingsmerk dat hoogwaardige natuurlijke producten ontwikkelt die het helingsproces van de huid stimuleren. FAJU gelooft dat de natuur ons alles kan bieden wat we nodig hebben om ons gezond, goed en mooi te voelen. Haar serums bevatten koudgeperste oliën en hoogwaardige plantenextracten die al eeuwen gebruikt worden vanwege hun heilzame en geneeskrachtige eigenschappen. Deze eeuwenoude kennis wordt, door middel van moderne knowhow en hightech processen, ingezet om alleen de meest krachtige elementen van de ‘rauwe’ ingrediënten te extraheren. Een paar druppels hebben hierdoor genoeg kracht om direct resultaat te geven. Zelfs over de verpakking is nagedacht; het miron glas werkt als een speciale lichtfilter waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

FAJU biedt een antwoord op de meest specifieke huidvragen en de serums beschermen de huid daarnaast tegen milieuvervuiling en UV beschadiging. 100% actieve ingrediënten en 100% natuurlijk dus geen fillers of chemicaliën. Iedere druppel van de serums bevat actieve vitaminen, antioxidanten, essentiële vetzuren en voedingsstoffen. Alleen maar super-hero power voor de huid!

De natuur geeft ons alles – alle reden voor FAJU om iets terug te geven. De FAJU ingrediënten worden op een ethisch verantwoordelijke en milieuvriendelijke manier verkregen en FAJU is persoonlijk betrokken bij het gehele proces van plant tot eindproduct. Daarnaast gaat minimaal 1% van de totale omzet naar non-profit organisaties die onze planeet beschermen.

  • 100% actief
  • 100% natuurlijk
  • Geen chemicaliën

Nog niet beschikbaar.

Alle FAJU producten in de product catalogus van Kaylies vind je hier. Coming soon!

De FAJU serums zijn verkrijgbaar via www.fajuskincare.com en bij geselecteerde salons.

Hierboven vind je een aantal interessante weetjes met betrekking tot FAJU. Heb je toch nog vragen? Klik dan hieronder op de button om naar het contactformulier te gaan en we beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.