Home / Etos
Altijd vernieuwend

Etos

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Op deze pagina begint jouw reis door de wereld van Etos. Hier vind je alle informatie over het merk en de leuke activiteiten die je kunt ondernemen om het merk beter te leren kennen. Hieronder vind je o.a. een pagina boordevol info over de filosofie van Etos, een pagina met cijfers en lanceringen en natuurlijk informatie over de activiteiten die je kunt doen om Etos beter te leren kennen. Enjoy!

Wil je graag meer weten over het ontstaan van dit merk? Of ben je wellicht nieuwsgierig naar de filosofie van Etos? Dan ben je hier op het goede adres. Klik hier om naar de juiste pagina te gaan. Coming soon!

Wil je de producten écht beter leren kennen? Check! KAYLIES gaat je helpen! We hebben een speciale pagina met alle informatie over de beschikbare routes en levels van Etos. Coming soon!

Ben je benieuwd naar een lijst met lanceringen van dit merk? Of naar een lijst met interessante cijfers? Wellicht ben je wel op zoek naar reviews van andere vrouwen over dit merk? Coming soon!

Get connected. Start your Etos journey today.

Etos maakt persoonlijke verzorging bereikbaar voor iedereen in Nederland. Ze geloven dat met een goede verzorging de wereld aan je voeten ligt. Elke dag staan 5.000 medewerkers klaar om klanten te verwelkomen en hen een deskundig en betrouwbaar advies te geven. Het assortiment bestaat uit gezondheids-, lichaamsverzorging-, baby- en beautyproducten, aangeboden in A-merk en een goed en voordelig Eigen merk. Dat klanten Etos waarderen, blijkt uit de diverse prijzen die Etos gewonnen heeft. Zo is Etos verkozen tot ‘Beste Winkelketen van 2017’ in de categorieën ‘Drogist’ en ‘Health & Wellness’. Beste Winkelketen van Nederland is de grootste consumentenverkiezing van Nederland. Ook is Etos in 2017 voor de zesde keer verkozen tot ‘Beste Drogist van Nederland’. Etos werd in 1919 opgericht als coöperatie voor werknemers van het Philips concern en in 1931 geprivatiseerd onder de naam Etos.

  • A merken
  • Deskundig advies
  • Betrouwbaar

Alle Etos producten in de product catalogus van KAYLIES vind je hier.

Alle Etos producten koop je uiteraard in de winkels van Etos.

Hierboven vind je een aantal interessante weetjes met betrekking tot Etos. Heb je toch nog vragen? Klik dan hieronder op de button om naar het contactformulier te gaan en we beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.