Home / Essence – Fall Back To Nature Highlighter & Blush Palette
Hello autumn

Essence – Fall Back To Nature Highlighter & Blush Palette

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

The story behind the product

Hieronder vind je eerst wat achtergrondinformatie over dit product. Een merk heeft altijd een uitgebreide filosofie rondom een product. Deze informatie zorgt ervoor dat je een product beter kunt leren kennen.

Meer informatie over Essence

Fall is back

Boys and girls, fall is back! De tijd van avonden op de bank doorbrengen en series binge-watchen met warme chocolademelk is aangebroken! Of ben je nog niet aan bankhangen toe? Laat je dan inspireren door deze herfsttinten van de nieuwe Essence Fall Back To Nature collectie om lekker door de herfstbladeren te struinen, creatieve foto’s te schieten of romantische wandelingen door de natuur te maken.

Highlighter & Blush Palette

Deze vijf blush- en highlighter kleuren creëren elk een frisse en stralende teint. De warme herfsttinten hebben een hoge pigmentatie en zijn gemakkelijk te mengen. In het palette vind je de volgende kleuren:

  • Say “Yes” To Maroon
  • Mrs. Maple
  • Pretty For Mr. Apple
  • Lil’ Pumpkin
  • Grab A Grape

Find your match

Op KAYLIES vind je alle informatie over een product zodat je een weloverwogen keuze kunt maken of dit product bij jou past. We hebben allemaal onze eigen voorwaarden en wensen als het om beauty gaat. Vind jouw perfecte match door onderstaande informatie naast jouw selectievoorwaarden te leggen.

Meer informatie over KAYLIES

Ingrediënten*

Nog niet beschikbaar. De ingrediëntenlijst wordt eventueel op een later moment toegevoegd.

Verpakking

Dit palette bevat aan de bovenkant een rij met highlighters en aan de onderkant een rij met blushes. In het palette vind je totaal tien kleuren. Het palette is gemaakt van karton.

Vragenlijst

Bij KAYLIES vinden we het heel interessant om te weten wat jij van een bepaald product vindt. Hieronder vind je een link naar een uitgebreide vragenlijst met betrekking tot dit product. De resultaten van deze vragenlijst worden anoniem getoond in onderstaand rapport. Laat jouw stem horen en klik op onderstaande button om naar de vragenlijst te gaan.

Rapportage

0 Kwaliteit
0 Applicatie
0 Houdbaarheid
0 Textuur

Ga naar het uitgebreide rapport. Binnenkort beschikbaar.

Did you find your perfect beauty match?

Nu je alles weet over dit product is het tijd om te beoordelen of dit product aan jouw wensen en voorwaarden voldoet. Indien dit het geval is vind je hieronder alle verkoopinformatie met betrekking tot dit product. Enjoy shopping! Mocht je nog wat extra informatie nodig hebben over dit product dan is het wellicht leuk om een story te doorlopen op KAYLIES. Een story is een kleine game waardoor je een product op een interactieve manier beter leert kennen en tegelijkertijd punten kunt sparen met jouw persoonlijke profiel op KAYLIES. Alle info hierover vind je tevens hieronder. See you there!

De Essence Fall Back To Nature collectie is vanaf oktober 2018 tot en met november 2018 verkrijgbaar bij Kruidvat. Dit palette kost €9,89 voor 28,9 gr.

Nog niet beschikbaar.

Heb je alle informatie uitvoerig doorgenomen en toch nog vragen over dit product? Vul dan onderstaand formulier in.

*Let op: KAYLIES probeert altijd zo up to date mogelijk te blijven van de informatie met betrekking tot de producten die op de website worden vermeld. Gelieve er rekening mee te houden dat informatie tussentijds kan veranderen en dit artikel nog niet is bijgewerkt. Raadpleeg altijd de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest accurate lijst met ingrediënten. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.