Home / Decléor – Aromessence Rose D’ Orient Soothing Comfort Night Face Balm
Krachtig op de gevoelige huid

Decléor – Aromessence Rose D’ Orient Soothing Comfort Night Face Balm

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

The story behind the product

Hieronder vind je eerst wat achtergrondinformatie over dit product. Een merk heeft altijd een uitgebreide filosofie rondom een product. Deze informatie zorgt ervoor dat je een product beter kunt leren kennen.

Meer informatie over Decléor

Harmonie Calm Organic

Decléor’s eerste organisch gecertificeerde* productlijn voor de gevoelige huid. Het sleutelingredient van de lijn is de essentiële olie van de roos. Een krachtig tegengif voor de gevoelige huid.

Night Balm

  • 100% natuurlijke oorsprong
  • 99% van de ingrediënten is biologisch verbouwd
  • 80,1% van de formule is biologisch afbreekbaar
  • 65%** anti roodheid
  • 91%** verminderd trekkerig gevoel
  • 83%** herstelt de huidbarriere

Wist je dat?

  • Wist je dat de oogst van deze bloemen om vijf uur in de ochtend begint? Deze worden met de hand geplukt in Bulgarije eens per jaar
  • Wist je dat er 3 a 4 miljoen bloemen nodig zijn om 1 liter essentiele olie te verkrijgen?

*COSMOS Organic gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens de COSMOS standaard. Beschikbaar op http://cosmos.ecocert.com
**Consumer test on 85 Caucasian women, after 28 days of application – Tested on 100% panelists being sensitive to daily aggressions and prone to redness – Tested under dermatological control.

Find your match

Op KAYLIES vind je alle informatie over een product zodat je een weloverwogen keuze kunt maken of dit product bij jou past. We hebben allemaal onze eigen voorwaarden en wensen als het om beauty gaat. Vind jouw perfecte match door onderstaande informatie naast jouw selectievoorwaarden te leggen.

Meer informatie over KAYLIES

Vragenlijst

Bij KAYLIES vinden we het heel interessant om te weten wat jij van een bepaald product vindt. Hieronder vind je een link naar een uitgebreide vragenlijst met betrekking tot dit product. De resultaten van deze vragenlijst worden anoniem getoond in onderstaand rapport. Laat jouw stem horen en klik op onderstaande button om naar de vragenlijst te gaan.

Rapport

0 Kwaliteit
0 Applicatie
0 Houdbaarheid
0 Textuur

Ga naar het uitgebreide rapport. Binnenkort beschikbaar.

1 = slecht, 2 = matig, 3 = gemiddeld, 4 = goed, 5 = zeer goed

Did you find your perfect beauty match?

Nu je alles weet over dit product is het tijd om te beoordelen of dit product aan jouw wensen en voorwaarden voldoet. Indien dit het geval is vind je hieronder alle verkoopinformatie met betrekking tot dit product. Enjoy shopping! Mocht je nog wat extra informatie nodig hebben over dit product dan is het wellicht leuk om een story te doorlopen op KAYLIES. Een story is een kleine game waardoor je een product op een interactieve manier beter leert kennen en tegelijkertijd punten kunt sparen met jouw persoonlijke profiel op KAYLIES. Alle info hierover vind je tevens hieronder. See you there!

Nog niet beschikbaar.

Nog niet beschikbaar.

Nog niet beschikbaar.

Heb je alle informatie uitvoerig doorgenomen en toch nog vragen over dit product? Vul dan onderstaand formulier in.

*Let op: KAYLIES probeert altijd zo up to date mogelijk te blijven van de informatie met betrekking tot de producten die op de website worden vermeld. Gelieve er rekening mee te houden dat informatie tussentijds kan veranderen en dit artikel nog niet is bijgewerkt. Raadpleeg altijd de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest accurate lijst met ingrediënten. 

Dit artikel kan affiliate links bevatten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.