Home / Clinique
Welkom in de wereld van Clinique

Clinique

Clinique is een geweldig luxe merk welke vooral bekend staat om haar producten die dermatologisch en op allergie getest zijn. De huidverzorgingsproducten zijn simpel maar effectief. De make-up lijn is wat meer uitgesproken met bijvoorbeeld de zeer geliefde Pop lijn met o.a. lipsticks en blushes. Op deze pagina begint jouw reis door de wereld van Clinique. Hieronder vind je o.a. een pagina boordevol info over de filosofie van Clinique, een pagina met cijfers en lanceringen en natuurlijk informatie over de activiteiten die je kunt doen om Clinique beter te leren kennen. Enjoy!

Wil je graag meer weten over het ontstaan van dit merk? Of ben je wellicht nieuwsgierig naar de filosofie van Clinique? Dan ben je hier op het goede adres. Klik hieronder om naar de juiste pagina te gaan.

Wil je de producten écht beter leren kennen? Check! Kaylies gaat je helpen! We hebben een speciale pagina met alle informatie over de beschikbare routes en levels van Clinique. Coming soon!

Ben je benieuwd naar een lijst met lanceringen van dit merk? Of naar een lijst met interessante cijfers? Wellicht ben je wel op zoek naar reviews van andere vrouwen over dit merk? Coming soon!

Get connected. Start your Clinique journey today.

Clinique werd in 1968 geïntroduceerd als eerste merk dat producten brengt die door dermatologen ontwikkeld zijn. Vandaag is de missie van Clinique nog altijd dezelfde als toen: hoge kwaliteit en efficiënte producten aanbieden die beantwoorden aan de individuele behoeften van elk huidtype en elke huidskleur. De op maat gemaakte aanpak en de kwalitatieve producten –allen hoogtechnologisch en nauwkeurig getest – hebben van Clinique een wereldleider gemaakt op het gebied van huidverzorging. Alle huidverzorgingsproducten en make-up zijn op allergie getest en 100 % parfumvrij. Clinique biedt producten aan voor mannen en vrouwen van alle leeftijden en rassen. Clinique wordt verkocht in meer dan 135 landen en op meer dan 17000 locaties wereldwijd.

  • Dermatologisch getest
  • Op allergie getest
  • Hoge kwaliteit
  • Effectief en veilig

Alle Clinique producten in de product catalogus van Kaylies vind je hier.

Clinique is in Nederland verkrijgbaar bij de luxe parfumerie en bij luxe warenhuizen. Je koopt de producten tevens in de webshop van Clinique via www.clinique.nl.

Hierboven vind je een aantal interessante weetjes met betrekking tot Clinique. Heb je toch nog vragen? Klik dan hieronder op de button om naar het contactformulier te gaan en we beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.