Home / Catrice Cosmetics
Catrice is inspiratie

Catrice Cosmetics

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Geen trends en must-haves ontsnappen aan de aandacht van Catrice. Catrice Cosmetics maakt er trendy make-upcollecties van. Op deze pagina begint jouw reis door de wereld van Catrice. Hier vind je alle informatie over het merk en de leuke activiteiten die je kunt ondernemen om het merk beter te leren kennen. Hieronder vind je o.a. een pagina boordevol info over de filosofie van Catrice, een pagina met cijfers en lanceringen en natuurlijk informatie over de activiteiten die je kunt doen om Catrice beter te leren kennen. Enjoy!

Wil je graag meer weten over het ontstaan van dit merk? Of ben je wellicht nieuwsgierig naar de filosofie van Catrice? Dan ben je hier op het goede adres. Coming soon!

Wil je de producten écht beter leren kennen? Check! Kaylies gaat je helpen! We hebben een speciale pagina met alle informatie over de beschikbare routes en levels van Catrice. Coming soon!

Ben je benieuwd naar een lijst met lanceringen van dit merk? Of naar een lijst met interessante cijfers? Wellicht ben je wel op zoek naar reviews van andere vrouwen over dit merk? Coming soon!

Get connected. Start your Catrice journey today.

Catrice blijft voortdurend in ontwikkeling en creërt looks die op de laatste trends gebaseerd zijn. Dit resulteert in twaalf Catrice Limited Editions per jaar. Daarnaast wordt het gehele assortiment 2 x per jaar ge-update met de laatste catwalk looks. Kun je echt alles hebben wat je wilt? Alles wat je leuk vindt mag! Dat is waar het bij Catrice om gaat. Catrice Cosmetics is in verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

  • Stijlvol
  • Levendig
  • Sensueel
  • Glamourous
  • Professioneel

Alle Catrice producten in de product catalogus van KAYLIES vind je hier. Coming soon!

Catrice is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Hierboven vind je een aantal interessante weetjes met betrekking tot Catrice. Heb je toch nog vragen? Klik dan hieronder op de button om naar het contactformulier te gaan en we beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.