Home / Bobbi Brown
Be who you are

Bobbi Brown

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Bobbi Brown is een populaire visagiste met een gelijknamig cosmetica merk. In 1990 creëerde Bobbi Brown haar eerste lipsticklijn met 10 flatterende en draagbare kleuren die in 1991 binnen een dag al onwijs populair waren. Inmiddels zijn we een heleboel draagbare en neutrale make-up producten verder. Op deze pagina begint jouw reis door de wereld van Bobbi Brown. Hier vind je alle informatie over het merk en de leuke activiteiten die je kunt ondernemen om het merk beter te leren kennen. Hieronder vind je o.a. een pagina boordevol info over de filosofie van Bobbi Brown, een pagina met cijfers en lanceringen en natuurlijk informatie over de activiteiten die je kunt doen om Bobbi Brown beter te leren kennen. Enjoy!

Wil je graag meer weten over het ontstaan van dit merk? Of ben je wellicht nieuwsgierig naar de filosofie van Bobbi Brown? Dan ben je hier op het goede adres. Coming soon!

Wil je de producten écht beter leren kennen? Check! Kaylies gaat je helpen! We hebben een speciale pagina met alle informatie over de beschikbare routes en levels van Bobbi Brown. Coming soon!

Ben je benieuwd naar een lijst met lanceringen van dit merk? Of naar een lijst met interessante cijfers? Wellicht ben je wel op zoek naar reviews van andere vrouwen over dit merk? Coming soon!

Get connected. Start your Bobbi Brown journey today.

Voordat Bobbi haar bedrijf synoniem werd voor frisse en moderne beauty, was Bobbi dé make-up artist voor een naturel make-up look. Bobbi verkocht haar lippenstiften voor het eerst in 1991 bij Bergdorf Goodman in New York City en het was duidelijk dat er een schoonheidsrevolutie op komst was. Bobbi verkocht op haar eerste dag 100 lipsticks – de hoeveelheid die ze voorzien had te verkopen in de eerste maand. Vrouwen gebruikten onmiddellijk haar uniek flatterende make-up en apprecieerden haar realistische benadering tot Beauty. Meer dan twintig jaar nadat het merk opgericht werd, blijft Bobbi de manier waarop vrouwen make-up dragen en zichzelf zien, bepalen. In 2010 introduceerde Bobbi Pretty Powerful, geïnspireerd op haar geloof dat “alle vrouwen mooi zijn zonder make-up, maar met de juiste make-up pretty powerful kunnen zijn”. Pretty Powerful is een campagne waarin echte vrouwen afgebeeld worden van elke levenswandel.

Vandaag is Bobbi Brown Cosmetics het #1 make-up artist merk dat opgericht werd door een vrouw. Het merk is beschikbaar in meer dan 60 landen en wordt verdeeld door exclusieve retailers zoals, Bergdorf Goodman, Neiman Marcus, Saks Fifth Avenue, Bloomingdale’s, QVC, Sephora, Macy’s, Harrods, Selfridges, Brown Thomas, Lane Crawford, Harvey Nichols, Isetan, Takashimaya, Le Bon Marché, de Bijenkorf en Douglas, alsook bij 75 freestanding stores.

Bron: www.bobbibrown.nl

  • Natuurlijke look
  • Pretty Powerful
  • Zelfvertrouwen
  • Jezelf zijn

Alle Bobbi Brown producten in de product catalogus van Kaylies vind je hier. Coming soon!

Bobbi Brown is in Nederland o.a. verkrijgbaar bij Douglas en de Bijenkorf. Je vindt de producten ook in de Nederlandse webshop van Bobbi Brown.

Hierboven vind je een aantal interessante weetjes met betrekking tot Bobbi Brown. Heb je toch nog vragen? Klik dan hieronder op de button om naar het contactformulier te gaan en we beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.