Home / Bobbi Brown – Holiday Collection 2018 Travel Brush Set
Decadent Indulgences

Bobbi Brown – Holiday Collection 2018 Travel Brush Set

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

The story behind the product

Hieronder vind je eerst wat achtergrondinformatie over dit product. Een merk heeft altijd een uitgebreide filosofie rondom een product. Deze informatie zorgt ervoor dat je een product beter kunt leren kennen.

Meer informatie over Bobbi Brown

Decadent Indulgences

Het is het seizoen van het geven. En van het ontvangen. Daarom heeft het team van Bobbi Brown een lijst gemaakt met producten die ze zelf wel zouden willen uitpakken deze feestdagen. Geinspireerd door de fonkelende lichtjes in New York tijdens de feestdagen, zijn ze aan de slag gegaan met een geweldige holiday collectie. Het resultaat is een collectie vol met producten die zorgen voor glitter, glans en sparkles. De producten zijn vormgegeven in prachtige verpakkingen waar je ook veelal de glitters goed in terugziet.

Travel Brush Set

In deze ultra-chique clutch vind je vijf tools van Bobbi Brown. De full size kwasten met een kort handvat – speciaal om mee te reizen – zijn ideaal om mee te nemen in je tas. In de set vind je volgende kwasten:

  • Full Coverage Face Brush
  • Sheer Powder Brush
  • Angle Eye Shadow Brush
  • Ultra Fine Eye Liner Brush
  • Dual-Ended Brow Definer/Groomer

Find your match

Op KAYLIES vind je alle informatie over een product zodat je een weloverwogen keuze kunt maken of dit product bij jou past. We hebben allemaal onze eigen voorwaarden en wensen als het om beauty gaat. Vind jouw perfecte match door onderstaande informatie naast jouw selectievoorwaarden te leggen.

Meer informatie over KAYLIES

Vragenlijst

Bij KAYLIES vinden we het heel interessant om te weten wat jij van een bepaald product vindt. Hieronder vind je een link naar een uitgebreide vragenlijst met betrekking tot dit product. De resultaten van deze vragenlijst worden anoniem getoond in onderstaand rapport. Laat jouw stem horen en klik op onderstaande button om naar de vragenlijst te gaan.

Rapport

0 Kwaliteit
0 Applicatie
0 Houdbaarheid
0 Textuur

Ga naar het uitgebreide rapport. Binnenkort beschikbaar.

1 = slecht, 2 = matig, 3 = gemiddeld, 4 = goed, 5 = zeer goed

Did you find your perfect beauty match?

Nu je alles weet over dit product is het tijd om te beoordelen of dit product aan jouw wensen en voorwaarden voldoet. Indien dit het geval is vind je hieronder alle verkoopinformatie met betrekking tot dit product. Enjoy shopping! Mocht je nog wat extra informatie nodig hebben over dit product dan is het wellicht leuk om een story te doorlopen op KAYLIES. Een story is een kleine game waardoor je een product op een interactieve manier beter leert kennen en tegelijkertijd punten kunt sparen met jouw persoonlijke profiel op KAYLIES. Alle info hierover vind je tevens hieronder. See you there!

De Bobbi Brown Holiday Collection 2018 is vanaf oktober 2018 verkrijgbaar bij de Bobbi Brown Counters.

Nog niet beschikbaar.

Nog niet beschikbaar.

Nog niet beschikbaar.

Heb je alle informatie uitvoerig doorgenomen en toch nog vragen over dit product? Vul dan onderstaand formulier in.

*Let op: KAYLIES probeert altijd zo up to date mogelijk te blijven van de informatie met betrekking tot de producten die op de website worden vermeld. Gelieve er rekening mee te houden dat informatie tussentijds kan veranderen en dit artikel nog niet is bijgewerkt. Raadpleeg altijd de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest accurate lijst met ingrediënten. 

Dit artikel kan affiliate links bevatten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.