Home / Bioré
Free your pores

Bioré

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Ken jij het merk Bioré al? Dit merk is de expert op het gebied van het reinigen van je poriën. Heb je last van veel huidproblemen? Wellicht moet je dan eens een kijkje nemen in het assortiment van Bioré. Op deze pagina begint jouw reis door de wereld van Bioré. Hier vind je alle informatie over het merk en de leuke activiteiten die je kunt ondernemen om het merk beter te leren kennen. Hieronder vind je o.a. een pagina boordevol info over de filosofie van Bioré, een pagina met cijfers en lanceringen en natuurlijk informatie over de activiteiten die je kunt doen om Bioré beter te leren kennen. Enjoy!

Wil je graag meer weten over het ontstaan van dit merk? Of ben je wellicht nieuwsgierig naar de filosofie van Bioré? Dan ben je hier op het goede adres. Coming soon!

Wil je de producten écht beter leren kennen? Check! Kaylies gaat je helpen! We hebben een speciale pagina met alle informatie over de beschikbare routes en levels van Bioré. Coming soon!

Ben je benieuwd naar een lijst met lanceringen van dit merk? Of naar een lijst met interessante cijfers? Wellicht ben je wel op zoek naar reviews van andere vrouwen over dit merk? Coming soon!

Get connected. Start your Bioré journey today.

Bioré huidverzorging richt zich op de oorzaak van veel huidproblemen– verstopte poriën. De zeer effectieve producten van Bioré met houtskool en zuiverings-soda bevrijden poriën van vuil en talg en bestrijden effectief mee-eters en onzuiverheden. Bioré reinigt slimmer, niet harder. De gels, scrubs en porie strips reinigen tot diep in de poriën en bestrijden onzuiverheden bij de kern. Voor een stralende huid en schone poriën.

De producten van Bioré zijn verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen zoals Etos en Kruidvat.

Bron: www.biore.nl

  • Slimme reiniging
  • Effectief

Nog niet beschikbaar.

Alle Bioré producten in de product catalogus van Kaylies vind je hier. Coming soon!

Bioré is in Nederland verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen zoals bijvoorbeeld Kruidvat en Etos.

Hierboven vind je een aantal interessante weetjes met betrekking tot Bioré. Heb je toch nog vragen? Klik dan hieronder op de button om naar het contactformulier te gaan en we beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.