Home / BABOR
Ask for more..

BABOR

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

BABOR is een merk dat inmiddels al door de derde generatie voortgezet wordt. Het is een echt familiebedrijf dat momenteel wordt aangestuurd door Martin Grablowitz & Isabel Bonacker. In het assortiment van BABOR vind je prachtige producten variërend van huidverzorging tot make-up. BABOR is er om elk mens nog mooier te maken en om het zelfvertrouwen te versterken. BABOR is ervan overtuigd dat een vrouw die zich mooi en goed in haar vel voelt, meer durft, positiever, actiever en gelukkiger is. Op deze manier maakt BABOR het voor vrouwen mogelijk om de moed te hebben pretentieus, zelfbepalend en eisend te zijn. Niet alleen in de keuze van haar verzorging maar in het hele leven. Op deze pagina begint jouw reis door de wereld van BABOR. Hieronder vind je o.a. een pagina boordevol info over de filosofie van BABOR, een pagina met cijfers en lanceringen en natuurlijk informatie over de activiteiten die je kunt doen om BABOR beter te leren kennen. Enjoy!

Wil je graag meer weten over het ontstaan van dit merk? Of ben je wellicht nieuwsgierig naar de filosofie van BABOR? Dan ben je hier op het goede adres. Klik hier om naar de juiste pagina te gaan.

Wil je de producten écht beter leren kennen? Check! KAYLIES gaat je helpen! We hebben een speciale pagina met alle informatie over de beschikbare routes en levels van BABOR. Coming soon!

Ben je benieuwd naar een lijst met lanceringen van dit merk? Of naar een lijst met interessante cijfers? Wellicht ben je wel op zoek naar reviews van andere vrouwen over dit merk? Coming soon!

Get connected. Start your BABOR journey today.

BABOR werd in 1950 opgericht door de chemicus Dr. Michael Babor. Hij ontwikkelt de HY-ÖL, een unieke reiniging die tot op de dag van vandaag een verkoophit is. BABOR ontwikkelde zich snel en staat nu voor professionele systeemverzorging. Je herkent het logo aan de zwarte roos, het symbool van volmaakte schoonheid. Als pionier van de professionele huidverzorging verlegt BABOR de grenzen in het huidverzorgingsonderzoek. Tot op de dag van vandaag is het de drijfveer van BABOR om het verlangen naar individuele schoonheid te vervullen. In de lijn vind je dan ook precisieformules met de hoogste werkzaamheid en verdraagzaamheid. BABOR is in meer dan 70 landen vertegenwoordigd.

  • Wetenschap
  • Precisie
  • Empowering woman
  • Samen
  • Gepassioneerd
  • Excellent

Alle BABOR producten in de product catalogus van Kaylies vind je hier.

BABOR is verkrijgbaar in Nederland bij verschillende BABOR InstitutenJe koopt de producten van BABOR ook online via www.babor.nl.

Hierboven vind je een aantal interessante weetjes met betrekking tot BABOR. Heb je toch nog vragen? Klik dan hieronder op de button om naar het contactformulier te gaan en we beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.