Home / Acqua di Parma
Welkom in de wereld van Acqua di Parma

Acqua di Parma

Leuk! Jij wil het prachtige merk Acqua di Parma graag beter leren kennen. Dat snappen we bij Kaylies maar al te goed want het luxe Italiaanse merk heeft een assortiment vol prachtige luxueuze parfums. Op deze pagina begint jouw reis door de wereld van Acqua di Parma. Hier vind je alle informatie over het merk en de leuke activiteiten die je kunt ondernemen om het merk beter te leren kennen. Hieronder vind je o.a. een pagina boordevol info over de filosofie van Acqua di Parma, een pagina met cijfers en lanceringen en natuurlijk informatie over de activiteiten die je kunt doen om Acqua di Parma beter te leren kennen. Enjoy!

 

Wil je graag meer weten over het ontstaan van dit merk? Of ben je wellicht nieuwsgierig naar de filosofie van Acqua di Parma? Dan ben je hier op het goede adres. Klik op de onderstaande button om naar de juiste pagina te gaan.

Wil je de producten écht beter leren kennen? Check! Kaylies gaat je helpen! We hebben een speciale pagina met alle informatie over de beschikbare routes en levels van Acqua di Parma. Klik op de onderstaande button om naar de pagina te gaan.

Ben je benieuwd naar een lijst met lanceringen van dit merk? Of naar een lijst met interessante cijfers? Wellicht ben je wel op zoek naar reviews van andere vrouwen over dit merk. Coming soon!

Acqua di Parma, een prachtig Italiaans parfumhuis, is ontstaan in 1916. Het eerste parfum van het merk wordt gelanceerd onder de naam Acqua di Parma Colonia. Alle producten worden geproduceerd in Italië, in Milaan om precies te zijn. Op dit moment is Laura Burdese de CEO van het merk.

  • Elegantie
  • Tijdloze klasse
  • Exclusiviteit

Alle Acqua di Parma producten in de product catalogus van Kaylies vind je hier.

Acqua di Parma is in Nederland zowel online als offline goed verkrijgbaar. Je koopt Acqua di Parma onder andere bij de Bijenkorf, Skins en de Douglas.

Hierboven vind je een aantal interessante weetjes met betrekking tot Acqua di Parma. Heb je toch nog vragen? Klik dan hieronder op de button om naar het contactformulier te gaan en we beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.