Over KAYLIES

Home / Over KAYLIES

De beste versie van jezelf

Het perfecte beeld. Op internet, in bladen en op televisie zie je vaak perfecte plaatjes. Er wordt een perfect beeld gecreëerd van vrouwen. Merken vertellen over producten waarmee vrouwen perfect kunnen worden. De ultieme volumineuze wimper. Zachte en gladde benen zonder stoppels, striae of cellulitis. Of een lipstick die urenlang blijft zitten.

Maar is het niet veel belangrijker dat vrouwen gewoon de beste versie van zichzelf zijn? Dat we trots zijn op wie we zijn. Ook met alle ‘oneffenheden’ of ‘imperfecties’ die we dan misschien hebben?

Beauty en make-up kan dienen als inspiratie. Make-up kan je de tools bieden die je helpen om je eigen look te bepalen. De mooie plaatjes kun je gebruiken om inspiratie op te doen voor een nieuwe look waardoor je wellicht nog beter in je vel gaat zitten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nieuw kapsel of een lipstickkleur die je altijd al hebt willen proberen. Dat is ook onderdeel van de missie van KAYLIES. Je inspiratie bieden, een mooie frisse en vrolijke layout waar je blij van wordt. Maar vooral ook jou inspireren om de beste versie van jezelf te zijn.

Beauty is slechts een element van je persoonlijke stijl. Het moet je blij maken. Vieren wie je bent is zo belangrijk.

DREAM. CREATE. INSPIRE.

Een chique maar ook een zachte en frisse uitstraling. Dat is belangrijk bij KAYLIES. Een groot deel van de inspiratie komt uit de prachtige stad Parijs. De prachtige balkonnetjes, de luxueuze boetieks met de meest prachtige couture jurken, het elegante straatbeeld en natuurlijk de geweldige Eiffeltoren. Dit was ook de inspiratie voor KAYLIES. Onderstaande prachtige illustratie van @anna_wijnands voor KAYLIES straalt dit beeld dan ook perfect uit.

 

De perfecte match

Heb je vaak het gevoel dat je niet jouw perfecte match kunt vinden in de parfumerie? En vind je het lastig om een keuze te maken omdat er een overvloed aan producten beschikbaar is?

Op KAYLIES kun je zelf een selectie maken op basis van je persoonlijke voorkeuren. Hier heb je geen verkoopster van de parfumerie bij nodig. Jouw persoonlijke voorkeuren en jouw visie zijn belangrijk. Vind nu de perfecte match – of het nu een foundation, lipstick of nieuwe reiniger is. KAYLIES is jouw place to be.

KAYLIES helpt jou de beste match te vinden op beauty gebied. Je maakt echt kennis met de leukste merken uit de beauty industrie. Je leert alle ins en outs kennen zodat je zelf kunt bepalen of een product aan jouw persoonlijke voorwaarden voldoet.