a

FAQ

Membership

Kaylies is een interactieve online beauty lounge waarin jij jouw eigen route kunt uitstippelen door de beauty industrie. Kaylies is een online ‘offline’ ervaring die alle vrouwen in Nederland op verschillende interactieve manieren op de hoogte brengt op het gebied van beauty.

Is mijn membership bij KAYLIES gratis?

Jazeker, jouw membership bij KAYLIES is volledig gratis.

Punten

Naast de uitgebreide product catalogus en de beauty content is er ook een reward systeem aanwezig op Kaylies. Binnen dit systeem kun je verschillende levels en routes doorlopen waarmee je punten en badges kunt verzamelen. Hoe meer punten je hebt verzameld, hoe meer badges aan jouw profiel worden toegevoegd. Daarnaast maak je met een grote hoeveelheid punten ook kans op Kaylies giftboxen.

Waar kan ik zien hoeveel punten ik heb?

Voordat je punten kunt sparen op Kaylies is het belangrijk dat je een account aanmaakt. Wanneer je je account hebt aangemaakt kun je punten gaan sparen door het doorlopen van de verschillende levels. Het totaal aantal punten wat je hebt gespaard vind je terug op je profiel.

Vervallen mijn punten in ruil voor een giftbox?

Nee, je punten zullen niet vervallen. Wanneer je een bepaalde ranking hebt gehaald op Kaylies krijg je een giftbox. Echter om de volgende ranking te behalen heb je meer punten nodig. Je punten zullen daarom nooit worden verlaagd.

Wanneer heb ik recht op een giftbox?

Je hebt recht op een giftbox als je een bepaald aantal punten hebt behaald op Kaylies. Voor meer informatie over deze rankings kun je onderstaande afbeelding bekijken.

Ik heb recht op een giftbox, wanneer krijg ik deze thuis gestuurd?

Gefeliciteerd! Wanneer je recht hebt op een giftbox dan vraag je deze aan bij de redactie. Dit doe je automatisch door het badge formulier in te vullen wanneer je een bepaald aantal punten hebt behaald. Wanneer de redactie je punten totaal heeft gecontroleerd en de badge heeft toegekend zullen we contact met je opnemen voor je adresgegevens. De giftbox wordt vervolgens zo snel mogelijk naar je opgestuurd.

Product catalogus

KAYLIES heeft een uitgebreide product catalogus waar je producten uit beter leert kennen en kunt shoppen!

Hoe voeg ik een product toe aan mijn wishlist?

Wanneer je een product hebt geopend in de product catalogus kun je dit product toevoegen aan jouw wishlist. Je vindt de knop ‘aan wishlist toevoegen’ net onder de tags van het product aan de rechterkant van je scherm.

Let op: je wishlist is niet gekoppeld aan je account. De wishlist wordt bewaard op basis van cookies.

Hoe kan ik een product van mijn wishlist verwijderen?

Je kunt een product van je wishlist verwijderen. Dit doe je door naar de wishlist pagina te gaan op KAYLIES. Klik vervolgens op het kruisje voor het betreffende product op je wishlist en het product wordt van je wishlist verwijderd.

Ik mis een product in de product catalogus. Waar kan ik dit doorgeven?

Op Kaylies besteden we aandacht aan een heleboel beautyproducten. Toch kan het voorkomen dat jouw favoriete product er niet bij staat. Vul dan dit formulier in zodat jouw favoriete product toegevoegd kan worden. Je ontvangt een berichtje wanneer het product beschikbaar is op Kaylies.

Ik heb een review geplaatst die ik graag wil laten verwijderen. Hoe doe ik dat?

Wanneer je niet tevreden bent met je geschreven review dan kun je contact opnemen met de redactie van KAYLIES. We zullen je review dan handmatig voor je verwijderen. Geef in je bericht duidelijk aan welke review je wil verwijderen en onder welk product je de betreffende review hebt geplaatst.

Let op: wanneer je punten hebt verzameld met het schrijven van deze review worden de punten ingetrokken bij het verwijderen van je review.