De wereld van STARSKIN

Home / De wereld van STARSKIN

Flawless zoals de sterren

KAYLIES is een groot fan van STARSKIN. De geweldige producten zijn sinds de lancering in 2015 enorm populair geworden. In de collectie van STARSKIN vind je vooral veel fijne sheet masks die je huid binnen no-time een glow boost geven. Ze zijn niet alleen handig voor een avondje relaxen, je kunt de maskers ook geheel travel friendly meenemen in het vliegtuig voor een glow boost in the sky.

Waar we bij KAYLIES vooral blij van worden zijn de geweldige special value sets en de 7-in-1 Miracle Skin Mask Pads. Wanneer je de producten van STARSKIN nog niet eerder hebt geprobeerd is het zeker de moeite waard om een #maskboss set aan te schaffen waarin je zeven van de meest populaire maskers van STARSKIN vindt.

Op deze pagina ga je kennismaken met de filosofie van  STARSKIN. Hoe is het merk ontstaan en wie heeft het merk opgericht? Wat kenmerkt STARSKIN? Je gaat het allemaal ontdekken op KAYLIES. Schrijf je nu in om deel te nemen aan het all-in-one interactieve platform en word onderdeel van de KAYLIES community! Er zijn elke dag leuke nieuwe activiteiten te vinden op KAYLIES. Verslavend leuk!

High-Performance

K-Beauty innovaties

Trendy

Uniek

Tijdlijn

De producten van STARSKIN worden uitgebracht in stevige en vrolijke kartonnen doosjes. In het kartonnen doosje vind je vervolgens een sachet met het masker. Elk masker heeft haar eigen kleur of print. Soms bestaat een masker zelfs uit twee delen zoals bijvoorbeeld Juice Lab maskers. Elk masker van STARSKIN is gecreëerd met het idee dat iedereen er met de juiste producten en behandelingen er net zo flawless uit kan zien als de sterren. De producten zijn betaalbaar – één masker kost meestal €9,99 – terwijl de maskers elk wel luxe en natuurlijke geformuleerde ingrediënten bevatten.

Alle STARSKIN formuleringen worden gemaakt in Korea en zijn vrij van parabenen, siliconen, minerale oliën, sulfaten en synthetische kleurstoffen. STARSKIN is PETA-gecertificeerd en test niet op dieren.

 • Start merk met 9 producten
 • Lancering in NL exclusief bij parfumerie Douglas
 • Winnaar van o.a. Beauty Astir Award 2015
 • Lancering The Master Cleanser
 • Lancering DREAMKISS Lip Mask
 • Lancering 7 Second Overnight Mask
 • Lancering 1e #maskboss pakket t.w.v. €29,95 (incl. 7 maskers)

In het assortiment van STARSKIN vind je ook een aantal sterproducten. Een aantal echte sterproducten zijn de Bio Cellulose maskers van STARSKIN. Met de Hydrating BIo Cellulose Second Skin Face Mask ben je bijvoorbeeld binnen 15 minuten Red Carpet ready. Te hard gefeest? Dan is het Brightening Bio Cellulose Second Skin Face Mask daar om je te redden.

 • Lancering JUICE LAB maskers
 • Lancering Pro Micro Filler Mask Pack
 • Lancering COCO NUTS Hair Mask
 • Lancering 100% Camellia 2-step Oil Sheet Masks

Producten van STARSKIN

BEKIJK ALLES