Op Instagram worden er tegenwoordig hele make-up tutorials geplaatst waar je in sneltreinvaart kunt leren hoe je een bepaalde look maakt. Deze filmpjes bevatten vaak interessante trends die we hier op Kaylies met je delen. Een product dat zeer regelmatig voorbij komt in deze Instagram make-up tutorials is de Farsáli Unicorn Essence. Dit roze serum wordt meestal gebruikt om het gezicht een prachtige glow te geven. Het serum wordt ook gebruikt als primer onder foundation zodat je er extra glowy uit ziet.

Wat maakt het serum speciaal?

Dit serum bevat vier fruitsoorten, namelijk Acai berry, Goji berry, Elderberry & Blue berry. Deze ingredienten staan er om bekend dat ze rijk zijn aan anti oxidanten en dat ze daarnaast een anti-aging effect hebben. Acai berry en Blue berry bevatten daarnaast ook enorm veel vitamine C welke zorgt voor een gezonde en vitale huid. Vitamine C is een stof die zorgt voor glans en helderheid van de huid. Daarnaast helpt vitamine C goed tegen een droge en gevoelige huid. Het is de beste vitamine voor het herstel van de huid. Deze vitamine stimuleert de collageenaanmaak die weer zorgt voor een stevige huid. Meer informatie over vitamine C vind je hier. 

Waarvoor kun je dit serum gebruiken?

Het serum is olie vrij en heeft twee doelen; het beschermen van de huid en het creëren van een basis voor andere producten. Je kunt dit serum als huidverzorgingsproduct gebruiken voor andere huidverzorgingsproducten zoals bijvoorbeeld een dag- en/of nachtcrème. Je kunt er ook voor kiezen om het serum als een make-up primer te gebruiken. Je brengt dan twee tot drie druppels aan op het hele gezicht. Dit serum zou ervoor moeten zorgen dat de make-up producten gemakkelijk aangebracht kunnen worden, je make-up langer blijft zitten en dat je concealer onder de ogen niet gaat creasen.

Dit antioxidant serum is verkrijgbaar bij Farsáli. Het serum kost daar $54,00. In de webshop vind je ook een heleboel andere interessante serums met verschillende doeleinden. De producten van dit merk zijn ook verkrijgbaar bij Sephora en Beautybay.

Heb jij dit serum ook veel voorbij zien komen op Instagram? Zou jij dit serum willen uitproberen?

 

Author

2 Comments

  1. Eerlijk gezegd heb ik er nog niet eerder over gehoord, dus ik heb weer wat geleerd 😉!

Write A Comment