Wanneer je fan bent van beauty dan heb je vast de prachtige producten van Huda Beauty wel eens voorbij zien komen. Huda Beauty is opgericht door Huda, een prachtige dame die eerst in de financiele wereld werkte. In die tijd miste ze iets in haar leven. Ze hield altijd al van make-up en besloot een opleiding te gaan volgen in make-up bij Joe Blasco. Na haar opleiding ging ze aan de slag voor verschillende make-up merken en in 2010 startte ze haar eigen beautyblog. Hierna is haar eigen merk ontstaan met de lancering van eigen nepwimpers.

Inmiddels is het assortiment van Huda Beauty wat uitgebreid en worden er regelmatig nieuwe producten uitgebracht die iedereen wil hebben. Niet zo gek dat Huda Beauty zo populair is want op Instagram heeft ze bijvoorbeeld al 20,6 miljoen (!) volgers. Tijd dus om je hier op Kaylies ook kennis te laten maken met dit prachtige make-up merk. Hieronder zie je een aantal impressies van het assortiment van Huda Beauty zoals bijvoorbeeld haar populaire oogschaduwpalette, liquid lipsticks en de nieuwste aanwinst… haar eigen highlighterpalettes.

Huda Beauty is helaas nog niet verkrijgbaar in Nederland. Je kunt de producten wel kopen in het buitenland, o.a. bij Sephora en Cult Beauty. Je kunt de producten ook vinden in de webshop van Huda Beauty.

Heb jij wel eens een product van Huda Beauty gekocht? Wat staat er bovenaan jouw wishlist?

Author

4 Comments

  1. Ik denk zodra het in Nederland te koop is, dat iedereen hier wel iets van wilt. Het is jammer dat het nog steeds niet hier verkrijgbaar is. Het ziet er allemaal zo mooi uit!

    • Kayla Reply

      Dat denk ik ook, waarschijnlijk vliegen de producten dan over de toonbank!

  2. Wauw! Dat textured shadowed palette is een beauty! Die zou ik zeker willen hebben!

Write A Comment