Home Over Kaylies

Over Kaylies

KAYLIES

Kaylies is hét online beauty platform waar je alles vindt over (de) beauty(branche). Dit platform staat boordevol inspiratie content, tips & tricks en must-haves op het gebied van beauty. Het is een plek om samen te komen met andere beautylovers – een plek om jouw liefde voor beauty te delen met andere vrouwen. Je kunt hier je eigen reviews en visie delen en geïnspireerd raken door de visie en favorieten van anderen.

SEE. Elke dag inspiratie content
LOVE. Plaats producten op je wishlist
SHOP. De leukste shoppings
WEAR. Tips & tricks
SHARE. Deel jouw ervaring met anderen

MISSIE

Vrouwen inspireren met een interactief beautyplatform waar elke dag alles over (de) beauty(branche) gevonden kan worden.

Interactief. Elke dag. Alles over beauty.

KAYLA

Ik ben Kayla, 26 jaar en eigenaresse van dit online beauty platform. Mijn passie voor beauty is al een hele tijd geleden ontstaan. Het begon allemaal met een prachtig palette van het merk ModelCo. Elke ochtend was ik weer blij als ik dit palette mocht gebruiken voor een nieuwe look. Inmiddels zijn we heel wat jaren en beautyproducten verder. Mijn kleine make-uptasje heeft nu plaatsgemaakt voor een make-up kast vol met de nieuwste producten. Mijn passie voor beauty deel ik graag met jou. Hieruit is het platform ontstaan waar je nu op aanwezig bent.

 

 

X