De zachte metaaltrend van de soft draping en contouring wordt doorgetrokken naar de twee sterproducten in beperkte editie: Métallique is een vloeibare oogschaduw, Belle de Teint Bronzer & Blush een compact van vier poeders in een Mediterraan geïnspireerde, kostbare luxeverpakking. Zoals het seizoen het vereist zijn er volop warme kleuren en zuurtjestinten.
De gouden en bronzen glinstering is nude op de huid en heel intens op de ogen. Een schitterende voile van roze en mokka geeft het gezicht reliëf, de withete metaalversie geeft de ogen patina. Een radicaal alternatief voor de oogleden is het zonovergoten elektrisch blauw dat geïnspireerd is op de podia.

♥ Belle de Teint Bronzer & Blush
Metallique Eye Shadow
Le Vernis In Love

Per productpagina kun je ook reviews van anderen lezen of het product zelf reviewen of aan je wishlist toevoegen. Wanneer je drie reviews hebt achtergelaten maak je kans op een mooi beautyproduct!

Wat vind jij van deze collectie? Spreken de producten jou aan?

Author

8 Comments

  1. Wat een prachtige kleuren, en ik zou best wel een vloeibare oogschaduw willen. Poeders zien er soms zo droog uit op mijn oogleden. Ook die bronzer en blush is geweldig om te zien!

    • Kayla Reply

      De bronzer/blush is ook mijn persoonlijke favoriet, de verpakking is beeldschoon 🙂

  2. Wat een prachtige productfoto! Kan het zijn dat de links naar de productpagina’s zijn weggevallen?

  3. Het ziet er onwijs mooi uit. Lancome is absoluut een van mijn FAVORIETE merken. Dus ik ga snel eens een kijkje nemen <3

Write A Comment