Wanneer je dagelijks beauty videos kijkt op Youtube dan komt de naam Jaclyn Hill je vast wel bekend voor. Jaclyn Hill is een hele bekende beauty youtuber met ruim vier miljoen (!) subscribers. Jaclyn is een hele vrolijke dame die regelmatig beauty video’s upload met nieuwe make-up producten, looks en reviews. Niet zo heel gek dus dat merken in de rij staan om met haar samen te werken. Op 21 juni is het dan zover, Jaclyn Hill gaat een oogschaduwpalette uitbrengen met Morphe Brushes.

Aan het palette is ruim twee jaar gewerkt. Echter werden er de afgelopen tijd wel kleine sneak peeks gegeven van de kleuren die in het palette zitten maar vorige week gaf Jaclyn Hill eindelijk de beelden vrij van het hele palette. Het palette bestaat uit prachtige neutrale kleuren maar je kunt ook een kleurrijke look creëren met de speelse tinten die zijn toegevoegd zoals bijvoorbeeld met groen en blauw.

Het palette wordt op 21 juni geïntroduceerd aan iedereen en dan kun je het palette ook kopen bij Morphe. Het palette bevat 35 kleuren die allemaal nog nooit eerder zijn gebruikt, het palette is dus echt helemaal nieuw. Het palette gaat $38 kosten.

Wat vind jij van deze samenwerking? Ga jij een palette aanschaffen?

Author

1 Comment

Write A Comment